Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

ROA, la al doilea album

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Vineri, 15 noiembrie, pe scena din Talcioc Cultural, s-a desfășurat un eveniment atipic localului, ce s-a dovedit a fi un real succes pentru organizatori și nu numai. După ce și-au purtat albumul de debut pe la festivalurile din toată țara, ROA și-a lansat la Suceava cel de-al doilea album, care sună promițător, oferind piese memorabile.

Surpriza plăcută pentru gazdele acestui eveniment, La Fierărie Talcioc Cultural Suceava, a fost amploarea pe care a avut-o evenimentul, datorită numărului mare de participanți și a atmosferei incendiare din timpul concertului. Decalat din motive inutil de menționat, suspansul s-a acumulat până în jurul orei 00.00, când și-au facut apariția membrii trupei, în aclamațiile mulțimii. Mult așteptatul album “ System Of Sound” a fost prezentat fanilor extaziați, dar și celor mai puțin cunoscători conceptului “Rise out of artificial”.

Trupa a oferit publicului combinații de ritmuri dance, hip-hop și dubstep, piese cu o abordare la fel de directă, cu amprente ironice în stilul caracteristic. Hiturile ”Sonata in La minor”, „D-aia” și „La Răsărit” fredonate de fani, au creat o legătură electrizantă între scenă și public. Distracția s-a prelungit până în zori, pe măsura așteptărilor celor prezenți, alături de NotSoCommonDJ & The Basstard.

Mai așteptăm astfel de surprize din partea Talciocului Cultural, inițiativa acestora de a invita trupe de mare succes în rândul tinerilor fiind de apreciat.

A consemnat pentru OrasulSuceava.ro – Bianca Coștiug.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Etichete: , ,

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.