Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Optică medicală

EcoOptic (Shopping City Suceava)

EcoOptic este o reţea de magazine de optică medicală deja consacrată în Suceava, ce oferă un sistem integrat şi personalizat de produse și servicii dedicate corecţiei şi îngrijirii vederii.

Află mai multe

EcoOptic (George Enescu)

EcoOptic vă sta la dispoziție pentru a vă răspunde la orice întrebare și a vă ajuta cu suport tehnic în vederea alegerii corecte, fie că e vorba de ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile sau rame de orice tip.

Află mai multe

Opti Boutique

Opti Boutique aduce clienților săi conceptul unor branduri celebre, precum Zeiss, Essilor, Hoya, Hilfiger, Guess, Tom Ford, Carrera, Polaroid, Henri Julien, Armani, Hugo Boss, Bausch & Lomb, Calvin Klein, Police, Replay, Valentino, Timberland și multe altele, pe care le reprezintă în exclusivitate.

Află mai multe

Novaoptic

Novaoptic Suceava vă oferă servicii unice: chirurgie oculară, departamentul Ochiul diabetic, tomografie în coerenţă optică, tratament laser, ecografie oculară, fotografii retiniene, câmp vizual computerizat, screening ocular copii mici.

Află mai multe

Medoptic

Medoptic este clinica oftalmologică unde se oferă servicii oftalmologice complete, în care se realizează consultaţii şi investigaţii de calitate, se fac intervenţii chirurgicale complexe şi unde fiecare pacient poate să-şi comande ochelarii sau lentilele de contact dorite.

Află mai multe