Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Happy Drivers

În zilele noastre deşi se spune că economia României este foarte slabă şi că salariile sunt mici şi aşa mai departe, se pare că există foarte mulţi oameni care au o maşină. Mai mult decât atât de multe ori am întâmpinat situaţia în care părinţii au făcut cadou o maşină copiilor lor încă înainte ca aceştia să împlinească vârsta legală pentru a putea conduce. Astfel că există oameni care au maşini şi înainte de a le putea conduce cu câţiva ani.

Nevoia unui permis de conducere este în creştere şi există tot mai multe şcoli de şoferi pe piaţă, insă nu toate sunt la fel. De la o şcoală de şoferi la alta, diferă preţurile, calitatea serviciilor oferite, tipul de caracter al instructorului auto, dar şi modul de predare la sală. De aceea suntem în impas când vine vorba de alegerea unei firme profesioniste în ceea ce priveşte şcoala de şoferi.

Este foarte important să ai un permis de conducere, fiindcă astfel ai posibilitatea de a-ţi conduce maşina proprie sau a altei persoane ce este dispusă să ţi-o împrumute. În momentul în care ai permis de conducere eşti capabil să transporţi marfă sau cumpărături cu maşina, să-ţi duci prietenii sau familia dacă au nevoie să meargă undeva şi profiţi de oportunitatea de a ajunge din punctul A în punctul B cât mai repede. Mai mult decât atât gândeşte-te că scapi de călătoriile prin transport în comun, ceea ce este un mare plus.

Dacă eşti din Suceava sau împrejurimi, recomandarea mea este să începi cursurile de şofat cu şcoala de şoferi Happy Drivers. Aceasta este reprezentată de un personal tânăr, dar cu experienţă şi oferă flexibilitate, profesionalism şi seriozitate, ajutându-te să obţii permisul de conducere pentru categoria B, C şi CE.

Aceştia pun la dispoziţie pentru clienţi, un parc de autoturisme noi şi o sală de legislaţie ce deţine toate materialele didactice moderne necesare. Cei de la Happy Drivers oferă şi anumite beneficii unor clase de clienţi, spre exemplu elevii şi studenţii beneficiază de o reducere de 50 de lei, iar dacă aduci un cursant la această şcoala de şoferi primeşti 50 de lei în momentul în care un contract este semnat.

Dacă stai rău cu banii şi ai nevoie de permisul de conducere cât mai repede, şcoala de şoferi Happy Drivers îţi oferă şansa de a plăti în rate. Mai mult decât atât dacă vrei să te înscrii la şcoala de şoferi Happy Drivers împreună cu câţiva prieteni primeşti reduceri substanţiale la semnarea contractului.

Şcoala de Şoferi Happy Drivers are sediul în Suceava pe strada Anton Holban, numărul 4 şi pe bulevardul George Enescu, numărul 2.

Imagini

Happy Drivers Happy Drivers

Contact

Share

Ultima actualizare:

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.