Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Pub Quiz 2.5

Data
Access
gratuit
Loc
Pub Boem La Fierărie Suceava

Joi, 14 Iunie 2012, începând cu ora 20:00, Pub Boem La Fierărie Suceava te invită la ce-a de-a cincea ediție a celui de-al doilea sezon Pub Quiz. Tema: Albert Einstein.

A sosit timpul să ne demonstrăm nouă înșine că nu am citit și nu am învățat în van.

Într-o perioadă în care non-valorile și non-cultura sunt promovate la rang de informație de interes public, într-o perioadă în care cărțile sunt doar piese decorative într-o bibliotecă uitată în casele părinților și bunicilor, noi vă aducem un concept nou, o readucere a culturii adevărate acolo unde i-a fost și îi este locul.

Vă propunem Pub Quiz, un concurs de cultură generală, creat pentru a redescoperi cunoștințele pe care le avem toți, evidente sau ascunse printre cotloanele memoriei noastre. Combinăm 30 de întrebări amuzante și interactive într-un concurs destinat tuturor vârstelor, tuturor nivelelor de pregătire.

Trebuie doar să vă grupați în echipe de doi, să alegeți un nume echipei, oricât de ciudat, de haios, de trăznit sau de serios doriți, să fiți prezenți cu bună dispoziție în fiecare seară de joi, La Fierărie. Este obligatoriu să aduceți cu voi buna dispoziție, pofta de viață, pofta de prieteni și pofta de cultură.

Nimeni nu are de pierdut. Toți câștigăm ceva: cultură. Adițional, câte o sută de lei pe ediție împărțiți primelor trei locuri.

Vom fi adversari în cunoștințe timp de zece ediții. Premiul sezonului va fi acordat echipei care cumulează cel mai mare număr de puncte din toate cele zece ediții și va consta într-un week-end pentru două persoane printr-o capitală europeană.

La Fierărie vă invită să ne duelăm, dar nu în săbii ori alte arme, ci în luptă dreaptă pe cultură generală.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.