Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Andra

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Duminică, 15 Aprilie 2018, începând cu ora 10:00, Shopping City Suceava vă invită la un concert cu Andra.

În deschidere, ArtisBand.

Pe 15 aprilie, ANDRA revine la Suceava pentru a sărbători 10 ani de Shopping City Suceava, într-un concert live, de excepție, susținut pe scena din parcarea centrului comercial. Îndrăgita ANDRA va aduce primăvara în sufletele sucevenilor, promiţând un spectacol unic, antrenant, cu piese consacrate dar şi cele mai noi hit-uri. Intarea este liberă!

În plus, pe parcursul întregii zile de duminică, vizitatorii Shopping City Suceava se vor putea bucura de reduceri şi promoţii aniversare, oferite de magazinele lor preferate.

Ajuns la cea de – a 10-a aniversare, Shopping City Suceava pregăteşte evenimente speciale: o zi întreagă de reduceri şi promoţii, un super concert Andra, dar şi o tombolă premii.

Campania aniversară “Împreună suntem de 10”, oferă sucevenilor şansa de a câştiga unul dintre cele 2000 de premii instant puse în joc, dar şi cel mai nou şi revoluţionar telefon – un Iphone 10!

Aşadar, cumpărăturile clienţilor din perioada 30 martie – 15 aprilie vor fi răsplătite cu premii instant constând în vouchere de cumpărături, premii de primăvară: căni colorate, borcane de limonadă, rame foto şi geluri de duş, dar şi accesorii pentru telefon precum selfie stick-uri şi baterii externe. În plus, pe toată perioada, clientii se pot înscrie şi în cursa pentru marele premiu – un Iphone 10. Pentru a participa la campanie, clienţii sunt invitați să facă cumpărături de minimum 200 lei, pe un singur bon de casă sau pe bonuri cumulate, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava, să se prezintă la Info Point-ul special amenajat în fața magazinului Pepco, pentru a extrage talonul răzuibil norocos şi a depune talonul de tombolă în urnă.

Extragerea fericitului câştigător, care se va bucura de un super telefon performant, va avea loc pe 15 aprilie, pe scena de la Shopping City Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.