Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

31 Motor’s Pub

Atenție! Pub-ul este momentan închis pentru renovare.

31 Motor’s Pub și-a început activitatea în urmă cu aproximativ doi ani, într-un spațiu central dar retras.

De curând, pub-ul nostru s-a extins și modernizat, pentru a oferi condiții mult mai bune clienților noștri, dar și trupelor ce susțin concerte la noi. Prețurile la băuturi sunt prietenoase, astfel că o halbă de bere continuă să fie trei lei, deși nu știm să mai existe în Suceava multe locuri unde un Bergenbier are acest preț. Tot la acest preț putem găsi și o cafea Lavazza de foarte bună calitate… de fapt, oferta cu produsele noastre (inclusiv sandvici-uri) este extrem de variată și atrăgătoare pentru toate gusturile și toate buzunarele.

În pub-ul nostru au susținut concerte trupe diferite ca orientare muzicală, de la Partizan, Vița de Vie, Relative, Aproape Unplugged sau Luna Amară, până la TrooperR, Negura Bunget sau Bucovina.

Am găzduit, de asemenea, și trupe aflate în turneu, atât din România, cât și din întreaga Europă. Încercăm să ținem aproape și să înscriem 31 Motor’s Pub pe harta concertistică pentru orice stil muzical care are nevoie de susținere sau prezintă interes, indiferent că e vorba de alternative, rock, metal, punk, hardcore, industrial, blues, jazz sau folk.

Cu o linie de sunet la standarde profi și corecte, cu o sală amenajată decent și care se bucură de o acustică foarte bună, cu o scenă mică dar funcțională (circa 20 de metri pătrați), cu o capacitate de 250 de persoane plus separeu, din care circa jumătate la mese, îndrăznim să credem ca pub-ul nostru poate fi oricând o gazdă perfectă pentru trupele ce-și doresc să cânte în orașul Suceava, sau care își stabilesc un itinerar prin care să cânte în nordul țării și pot lega sinergic cu alte concerte din zona.

Organizăm rockoteci, karaoke, audiții muzicale cu albume noi în premieră, seri tematice, în funcție de ceea ce ne recomandă clienții, ce dorim noi să promovăm sau ce invitații sau propuneri de colaborare primim.

Pe de altă parte, cei prezenți au libertatea să asculte în boxele noastre orice muzică doresc, pentru a se simți ca acasă, dar doar atunci când nu sunt activități specifice.

Cum Universitatea Ştefan cel Mare Suceava e la distanță de doar cinci minute, mulți studenți vin aici în timpul zilei (dar și noaptea) să citească, să-și scrie cursuri sau să navigheze pe net, pentru că avem WI-FI gratuit.

În curând vom deschide lângă și o terasă pentru perioada de vară, amplasată la umbra unui cireș bătrân, într-o zonă plină de verdeață și liniște.

Peste doar câteva săptămâni ni se va alătura un maestru în ale tatuajelor, proaspăt întors din Danemarca, unde i-a fost recunoscut și apreciat talentul, un prieten sucevean care va oferi tatuaje de toate felurile celor interesați. Urmează să amenajăm un loc confortabil pentru acest atelier de tatuaje și credem că această activitate complementară va da un farmec aparte conceptului nostru.

La întâlnirea anuală Chopper Academy Suceava se strâng în fața pub-ului zeci de motociclete, care se opresc preț de o zi pentru o conferință plină de voie bună. Este un alt capitol cu care ne mândrim.

Program de funcționare

 • luni – duminică / 11:00 – ultimul client

Contact

Share

Ultima actualizare:

Comentarii (6)

 1. Andra

  2 lei berea???

  Răspunde

  • adi

   dap, 2 lei halba de bere 400g, daca nu crezi vino si ai sa vezi. (nah ca am devenit si poet)

   Răspunde

 2. Andreea

  Unde este mai exact situat localul?

  Răspunde

  • Dana

   exact. unde anume e? :)

   Răspunde

 3. adrian

  este situat la 400 m de primaria din suceava, dupa ce treci de pompieri pe partea stanga, se vede pe un gard un banner, in curtea mpo fostul ranch, este si un nr de telefon.

  Răspunde

 4. adrian

  La cererea publicului, Aproape Unplugged și 31 Motors Pub, Suceava, vă oferă încă o seară de deranj cumplit!

  Mai exact, SÂMBĂTĂ, 6 OCTOMBRIE 2012, vă invităm la un concert rock-folk incendiar cu hardcoreli, țigăneli, haiduceli, ritmuri “exotice” și riff-uri neortodoxe !

  Pentru a vă stârni și mai tare, ținem în picoare și oferta casei: BERE DRAFT – 2 RON / SHOT PALINCĂ – 2 RON

  31 MOTORS PUB – Str. Universității nr. 4, Suceava
  Rezervări la: 0729 478 434

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.