Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Conacul Domnesc (restaurant)

Locaţia noastră este un complex hotelier de trei stele, situat în mijlocul unui parc de zece hectare, care are în componenţa sa un hotel de 84 locuri, sală de conferinţe de 180 locuri, sală de şedinţe de 20 locuri, sală polivalentă pentru conferinţe de mare amploare (800 locuri), restaurant 180 locuri, cramă 150 locuri, terasă de vară, centru SPA (piscină acoperită, jacuzzi, saune, masaj, fitness), teren sport, lac privat.

Aşadar, existenţa unui modern centru SPA, a lacului privat, zona liniştită a locaţiei (situată în afara oraşului), precum şi verdeaţa oferită de un parc dendrologic pot constitui, pentru dumneavoastră, premizele unui sejur relaxant.

Imagini

Conacul Domnesc - Sala conferinte sauna Piscina TEREN DE FOTBAL SI TENIS TERASA SALA POLIVALENTA SALA FITNESS SALA DE NUNTI 2 CONACUL IARNA SALA DE NUNTI 1 RESTAURANT 2 RESTAURANT EXTERIOR CRAMA CONACUL IARNA 2 CAMERA BAIE DIN CAMERA

Contact

Share

Ultima actualizare:

Comentarii (4)

 1. prisacaru

  buna ziua, Vreau sa va intreb daca aveti liber restaurantul pentru data de 21 08 2010 ,pentru o nunta ,daca aveti muzica si cit costa un meniu de persoana. Lucrez in strainatate si am citit pe net ca localul dv este cel mai select din oras. va multumesc si astept un raspuns ca apoi sa vin sa dau arvona.

  Răspunde

  • Bogdan

   Pentru asta trebuie să dai un telefon la Conac.

   Răspunde

 2. Dorina

  de unde pot sa aflu date de contact?ma intereseaza pentru o nunta..multumesc

  Răspunde

  • ArTiStul

   Dorina, sunt publicate mai sus, sub fotografii.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.