Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Titluri importante

Evenimente în Orașul SUCEAVA

Noapte bună, tăticule!

Marți, 24 Septembtie 2019, începând cu ora 19:00, Teatrul Municipal Matei Vișniec te invită la spectacolul intitulat Noapte bună, tăticule! de Jean Poiret.

Din secretele maieștrilor 2019

În perioada 6 – 28 Septembrie 2019, Muzeul de Istorie te invită să vizitezi expoziția intitulată Din secretele maieștrilor 2019.

Femeia, al cincilea anotimp

Vineri, 24 Octombrie 2019, începând cu ora 19.00, Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava te invită la concertul „Femeia, al cincilea anotimp” cu Tudor Gheorghe.

Memorabila

Sâmbătă, 26 Octombrie 2019, începând cu ora 19.00, Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava te invită la concertul „Memorabila” cu ALIFANTIS & FRAGILEBAND.

Spărgătorul de nuci

Luni, 25 Noiembrie 2019, începând cu ora 19.00, Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava te invită la spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci”.

Bani din cer

Marți, 26 Noiembrie 2019, începând cu ora 19.00, Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava te invită la spectacolul de teatru „Bani din cer”.

Târg de artă și antichități

În perioada 30 Noiembrie – 1 Decembrie 2019, Shopping City Suceava vă invită la un Târg de artă și antichități.

Toate evenimentele | Toate promoțiile

Concursuri

Câștigă o invitație la concertul Iris

-

Comentarii

Vineri, 2 Martie 2012, trupa Iris va susține un nou concert în Padrino Suceava. Anul acesta, trupa Iris împlinește 35 de ani de activitate, ocazie cu care vor lansa un nou album intitulat Iris 35 ce va cuprinde 14 piese. Trupa va veni cu șapte melodii noi, celalte șapte urmând să fie alese cu ajutorul

Câștigă o invitație la concertul Alternosfera

-

Comentarii

Vineri, 19 Aprilie 2013, începând cu ora 21:00, la La Fierărie Talcioc Cultural Suceava va concerta trupa Alternosfera. Spune-ne care este melodia ta preferată de la trupa Alternosfera şi poţi câştiga una dintre cele trei invitaţii puse la bătaie.

Câștigă o invitație la concertul Butterflies In My Stomach

-

Comentarii

Vineri, 26 Aprilie 2013, începând cu ora 21:00, la La Fierărie Talcioc Cultural Suceava va concerta trupa Butterflies In My Stomach. Spune-ne care este melodia ta preferată de la trupa Butterflies In My Stomach şi poţi câştiga una dintre cele cinci invitaţii puse la bătaie.

Câștigă o invitație la concertul Luna Amară

-

Comentarii

Vineri, 31 Mai 2013, începând cu ora 21:00, la La Fierărie Talcioc Cultural Suceava va concerta trupa Luna Amară. Spune-ne care este melodia ta preferată de la trupa Luna Amară şi poţi câştiga una dintre cele trei invitaţii puse la bătaie.

Câștigă o invitație la concertul poetic

-

Comentarii

Duminică, 9 Iunie 2013, începând cu ora 20:00, La Fierărie Talcioc Cultural Suceava va avea loc un concert poetic. Spune-ne unde s-a născut Matei VIȘNIEC şi poţi câştiga una dintre cele trei invitaţii puse la bătaie.

Câștigă două CD-uri de colecție!

-

OrasulSuceava.ro în parteneriat cu La Fierărie Talcioc Cultural Suceava te provoacă la un concurs în cadrul căruia poți câștiga două Compact Disk-uri de colecție! Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu mai jos prin care să ne spui ce eveniment/solist/trupă ai vrea să vezi sau să revezi în La Fierărie Talcioc Cultural

Câștigă o invitație la Stand-Up Comedy Pe Bune!

-

Comentarii

OrasulSuceava.ro în parteneriat cu Erick’s Agency te provoacă la un concurs în cadrul căruia poți câștiga o o invitație la Stand-Up Comedy Pe Bune! cu: NATANTICU din emisiunea Pe bune de la ProTV, VARZĂ de la Taxi Driver și ZOB. Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu mai jos prin care să

Câștigă o invitație la anvapremiera filmului Hellboy

-

Comentarii

OrasulSuceava.ro în parteneriat cu Cinema City Suceava te provoacă la un concurs în cadrul căruia poți câștiga o invitație dublă la anvapremiera filmului Hellboy de pe 10 aprilie, începând cu ora 19:30. Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu cu „particip” la această postare.

Toate concursurile

Publicitate

Opinii

Toate opiniile

Interviuri

Toate interviurile

Publicitate

Știri locale

Ora de școală muzeală

Odată cu începerea noului an şcolar, specialiştii Muzeului Bucovinei aşteaptă elevii şi nu numai, la Cetatea de Scaun a Sucevei, unde se continuă seria de proiecte de educaţie muzeală din categoria Ora de şcoală la muzeu.

Toate știrile

Publicitate

Ai nevoie de OrasulSUCEAVA.ro mai ales atunci când: