Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

ARMURA®- producător de plasă de gard împletită zincată

Data publicării
Categoria

Gardul din plasă împletită zincată este cu siguranță unul dintre cele mai încercate și testate tipuri de garduri disponibile astăzi. Acest lucru se datorează faptului că este realizat din materiale foarte durabile care nu te vor dezamăgi niciodată. Nu există nici o îndoială că prioritatea numărul unu a oamenilor este securitatea. Este bine de știut că această plasă de sârmă este capabilă să ofere tehnologii actualizate cu fire alese cu atenție pentru a-ți face proprietatea imună la furt și vandalism.

Împănarea cu sârmă împletită este foarte bună în protejarea oricărei zone a proprietății până la zonele segmentate. Pe toată piața de astăzi, vei întâlni diferite tipuri de garduri împletite din sârmă. Sunt cele care sunt destinate separării și securizării oricărui spațiu pentru a preveni orice intruziune. Faptul că ele sunt țesute înseamnă că atunci când un intrus va încerca să le traverseze, va face ca el sau ea să fie predispuși la disconfort și chiar la rănire. Există și alte tipuri de gard care sunt făcute cu partiții astfel încât să le poți personaliza pentru a-ți satisface dorințele și gusturile.

Există atât de multe beneficii asociate cu împrejmuirea cu plasă de gard împletită. Aceasta este capabilă să ofere vizibilitatea clară necesară, aerul, sunetul, căldura și trecerea liberă a luminii. Mai mult decât atât, conferă un aspect elegant și plăcut fiind întâlnită atât pentru utilizarea comercială cât și pentru cea rezidențială.

Cel mai bun lucru este că atunci când achiziționați orice tip de plasă de gard, o poți instala cu ușurință fără să ai nevoie de anumite sfaturi tehnice. În plus, există atât de multe magazine de unde poți achiziționa produsele și accesoriile specifice lor.

Un astfel de furnizor de plasă de gard împletită dar nu numai, este SC Linda Steel SRL, care comercializează produsele sale prin marca sa înregistrată și de renume Armura.

Plasa de gard împletită zincată marca Armura este o plasă de gard care prezintă un grad mare de adaptabilitate și se poate întrebuința pentru multiple aplicații. Ca și detalii tehnice putem puncta faptul că plasa are o grosime de 2 mm, înălțimea cuprinsă între 1250 și 2000 mm, diametrul unui ochi este de 50 mm iar lungimea unui val este 10 metri. O chestiune importantă referitoare la plasa de gard împletită zincată este că îmbinarea capetelor se face prin răsucirea firelor și nu prin îndoirea lor. Fiecare val produs de Armura se livrează cu piesa de îmbinare necesară.

Intră pe www.armura.eu pentru a afla mai multe detalii despre companie, despre produsele sale, garanții, termeni de livrare, date de contact, etc.
ARMURA face parte din grupul de firme Linda Ecotil – producător de tablă tip ţiglă metalică, tablă cutată şi accesorii pentru acoperişuri.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.