Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Bijuterii și obiecte lucrate manual, la Târgul Hanmade, din Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

În zilele următoare, clienții Iulius Mall Suceava pot completa sesiunile de shopping cu o vizită la standurile artizanilor lucrului manual, care își prezintă creațiile în cadrul Târgului Handmade.

Sucevenii preocupați să își imprime personalitatea în stilul vestimentar și în amenajarea locuinței sunt invitați la Iulius Mall, în acest week-end, acolo unde se desfășoară o nouă ediție a Târgului Handmade. De vineri până duminică inclusiv, în perioada 25 – 27 august 2017, expozanți cu imaginație și îndemânare vor prezenta nenumărate articole unicat, folositoare sau decorative. Bijuterii și accesorii strălucitoare, care pot completa ținutele pentru petrecerile de sezon, sau podoabe realizate din materiale și prin tehnici ingenioase sunt propunerile participanților la târg. Din fimo, piele, lemn, cristale, pietre prețioase sau semiprețioase ori în stilul steampunk, create prin ansamblarea micilor piese ale mecanismelor de ceas, bijuteriile de la Târgul Handmade pot fi și sugestii de cadouri pentru doamnele și domnișoarele care îndrăgesc accesoriile.

Clienții vor putea alege de la târgul din Iulius Mall Suceava și piese vestimentare, papioane, cutii pentru bijuterii, tablouri, ceasuri de perete și alte decorațiuni realizate manual, cu măiestrie. Totodată, cei care adoptă un stil de viață bio vor putea opta pentru cosmetice și produse naturale.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.