Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Cadouri perfecte de sărbători – bijuteriile din argint cu pietre naturale și cristale strălucitoare din magazinele Janette

Data publicării
Categoria

Din timpuri mai străvechi, este comună întărirea relațiilor dintre oameni, dăruindu-și cadouri cu prilejul anumitor sărbători cum ar fi Crăciunul sau Anul Nou. Cadourile sunt de două ori mai valoroase în comparație cu cuvintele care se rostesc, din această cauză trebuie să fie alese cu grijă și cu dragoste, pentru a impresiona beneficiarul.

Bijuteriile reprezintă un cadou perfect, versatil și elegant și pot îmbunătăți o ținută, în special cele din argint. Ele sunt foarte versatile pentru orice tip de îmbrăcăminte. Poți folosi ca sursă de inspirație pentru a face un cadou ideal, acele bijuterii din argint cu pietre și cristale strălucitoare pentru ținutele elegante de sărbători.

Bijuteriile sunt un cadou ideal pentru femei dar pot fi de asemenea perfecte și pentru bărbați. O piesă unicat poate fi o sursă de mândrie pentru el și chiar poate deveni o moștenire a familiei trecută din generație în generație.

Găsești bijuterii din argint confecționate manual de către artizanii thailandezi în magazinul Janette- Bijuterii și Accesorii. Bijuteriile comercializate sunt unicat sau în ediții limitate, cu pietre naturale, cu superbe detalii expresive, fiind însoțite de certificate de garanție și conformitate.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la Janette găsești atât bijuterii din argint cu pietre strălucitoare în culorile sărbătorilor, care vor fi cadouri deosebite și atent alese pentru femei cât și cadouri speciale din colecția bijuteriilor din argint pentru bărbați sau accesorii din piele naturală.

Bijuteriile vintage din argint cu pietre și cristale lucrate manual în Thailanda, pun în valoare frumusețea și originalitatea fiecărei femei și surprind magia sărbătorilor. Thailanda este țara cu o istorie bogată în domeniul prelucrării argintului și un renumit centru de pietre prețioase recunoscut în special pentru ineditele abilități deținute de către maeștrii tăietori de pietre.

Bijuteriile cu pietre naturale precum jad, smarald, ametist, turcoaz, safir, rubin, coral, topaz, opal, citrin, carneol, jasp, malachit sau perle de cultură reprezintă idealul oricărei femei care vrea să își întregească colecția de bijuterii personale. Femeia este o ființă creatoare de sens și viziune, din această cauză trebuie prețuită, apreciată, admirată și iubită, iar un mod de a realiza aceste lucruri este prin oferirea de daruri strălucitoare, de calitate și memorabile.

Bijuteriile Janette le găsești în magazinul online www. janette.ro, în Suceava la Iulius Mall -vis a vis de casele de marcat Auchan, în Shopping City Suceava- vis a vis de magazinul Orsay, în Centrul Comercial Zimbru la standul N33 dar și în Rădăuți pe Strada Ștefan cel Mare, nr 19.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.