Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Ce trebuie să știi dacă vrei să îți cumperi o masă de poker

Data publicării
Categoria

Dacă organizezi seri de poker alături de prieteni în mod regulat, mai devreme sau mai târziu te vei gândi probabil și să îți cumperi o masă profesionistă. Aceasta va face atmosfera să fie mult mai autentică și distracția la un alt nivel.

Iar dacă te întrebi cum să faci cea mai bună alegere, ei bine, trebuie să iei în calcul mai multe aspecte. Iată care sunt principalii factori de care să ții cont în achiziționarea produsului potrivit, conform unui material complex publicat în blogul 888poker – operator online licențiat ONJN la care poți juca o mulțime de turnee de Texas Holdem poker sau Omaha și, desigur, partide de cash cu mize pentru toate buzunarele.

1. Culoarea și marginea mesei

În mod tradițional, mesele de poker au culoarea verde, însă există și mese ceva mai speciale, care au un preț mai ridicat. Acestea au culoarea albastru, negru sau roșu. Ba mai mult, există și posibilitatea de a personaliza mesele cu numele tău sau cu alte elemente grafice, dar și acest lucru costă. Trebuie să iei în calcul și calitatea și netezimea suprafeței de joc, în așa fel încât cărțile să alunece pe masă fără efort în momentul în care sunt distribuite.

Nimeni nu este fanul meselor pe care cărțile nu ajung la jucători sau a căror textura face ca unele cărți să fie întoarse cu fața în sus. Și marginea mesei este foarte importantă. Jucătorii obișnuiesc să își rezeme brațele pe marginea mesei, astfel că e important ca aceasta să fie moale, confortabilă, dar în același timp și robustă și să reziste în timp. Iar un alt element este ca vinilinul sau pielea naturală să fie de înaltă calitate.

2. Forma și mărimea mesei de joc

Înainte să cumperi masa, gândește-te câți oameni vin de obicei la serile de poker pe care le organizezi. Ține cont de dimensiune, formă și de spațiul necesar. Dacă ai un grup de cinci sau șase prieteni, o masă circulară sau octogonală reprezintă o soluție perfectă. Mai mult, multe dintre aceste mese includ și fețe de masă, în așa fel încât să poată funcționa atât ca masă de poker cât și ca una obișnuită.

Dacă vrei să organizezi partide pentru mai mulți jucători, o masă ovală, cum sunt cele din cazinouri, poate fi cea mai bună opțiune. La acestea se pot așeză până la nouă sau chiar zece jucători. Iar dacă te gândești să organizezi și turnee de poker, poți lua în calcul achiziționarea a două mese mari, dar verifică dacă ai suficient în încăperea respectivă. Cele mai multe mese au o lungime între 182 și 264 de centimetri. Asigură-te că ai spațiu suficient pentru că ar fi cu adevărat incomod ca jucătorii să stea înghesuiți.

3. Calitatea mesei de poker

Calitatea este și ea importantă și variază de la un producător la altul. Mesele mai scumpe vor avea întotdeauna o calitate mai ridicată, dar există soluții pentru orice buget. Spre exemplu, dacă nu dorești ca masa să ocupe mereu spațiu în încăpere, poți căuta una cu picioare pliabile. În schimb, dacă îți dorești o piesă mai deosebită ai numeroase opțiuni la îndemână. Acestea costă mii sau zeci de mii de euro.

Dar vin și cu câteva caracteristici speciale: piesele de lemn sunt confecționate cu multă migală, au iluminare cu led în jurul marginii, suporturi de pahare din oțel inoxidabil și suprafața este realizată din material de înaltă calitate. Poți găsi mesele online, dar înainte de a face o alegere încearcă să mergi într-un magazin în care le poți vedea, pentru a te asigura că au stabilitatea necesară. Dacă alegi o masă extensibilă, nimănui nu-i plac mesele care tremură.

4. Scaunele pentru masă și alte accesorii

Calitatea mesei este importantă și obișnuiește să ia ochii participanților, dar la fel de importante sunt și scaunele. E esențial să îi faci pe participanți să se simtă bine și confortabil, astfel că trebuie să alegi niște scaune comode. Un detaliu important e că acestea să aibă posibilitatea ca poziția lor să fie modificată. Unii preferă să stea mai sus la masă, alții mai jos sau cu scaunul lăsat pe spate.

Ține cont ca o partidă de poker poate dura câteva ore, astfel că e esențial ca scaunele să fie confortabile. Desigur, dacă bugetul tău nu este prea ridicat și nu ai suficient spațiu poți alege și scaune pliabile, dar acestea nu vor fi la fel de confortabile.

5. Bugetul

Cu siguranță, mesele profesioniste sunt la un nivel ridicat, dar și prețul este pe măsură. Așa că stabilește din start bugetul pe care dorești să-l aloci pentru achiziția unei mese și vezi ce opțiuni ai. Fă o comparație între mai multe modele și alege-o pe cea potrivită pentru tine și prietenii tăi. Poți găsi și mese bune la câteva sute de euro în așa fel încât să te distrezi alături de prieteni.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.