Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

„Don’t think to much. Start Acting” la Festivalul de Film Shots of Dialogue din Franța

Data publicării
Categoria

Filmul de scurt metraj Don’t think to much. Start Acting a fost selectat pentru a fi prezentat în perioada 21-26 Mai 2009, la Festivalul de film de scurt metraj Shots of Dialogue, organizat la Dinan în Franta. Aceasta producţie de scurt metraj a fost realizată în cadrul Clubului RO.UA film administrat de AREAS şi Şcoala Populară de Arte Ion Irimescu Suceava.

Clubul RO.UA film Suceava a înscris la acest concurs un numar de şase filme realizate de către tinerii suceveni iar două dintre ele realizate în colaborare cu tineri din Cernăuţi. La acest eveniment va participa coordonatorul producţiei Costel Chirila, reprezentant AREAS.

Clubul RO.UA film Suceava a fost înfiinţat în vara anului 2008, în cadrul unui proiect de cooperare transfrontalieră cu Ucraina şi care a fost împlementat de către AREAS, bucurându-se în prezent de un număr de 18 tineri suceveni care desfăşoară activităţi de realizare producţie de film. Acest club cooperează intens cu Clubul RO.UA film Cernăuţi realizat în aceleaşi condiţii şi care a beneficiat de echipamente performante destinate instruirii tinerilor în realizarea de producţii video.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.