Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Electro Top – un nou magazin de electrocasnice în incinta Shopping City Suceava

Data publicării
Categoria

Compania Bucovina Electro Top, retailer de electrocasnice naţional, cu capital 100% românesc va inaugura vineri, 6 Decembrie 2013, un nou magazin în incinta Shopping City Suceava.

Electro Top

În primele trei zile de la inaugurare, Electro Top îşi aşteaptă clienţii cu oferte speciale şi cadouri surpriză, iar până la sfârşitul lunii decembrie aparatele încorporabile beneficiază de 30% discount.

Cu o experienţă de peste 8 ani în retail, Electro Top, noul magazin din Shopping City Suceava oferă clienţilor aparate electrocasnice de calitate la preţuri accesibile. Din magazinul Electro Top, sucevenii vor putea alege dintr-o gamă diversificată de produse electrocasnice, care fac parte din viaţa noastră de zi cu zi. Produsele se adresează atât persoanelor care doresc să îşi utileze locuinţa, cât şi celor care îşi impun un stil de viaţă modern, evoluând în pas cu tehnologia şi cu noutăţile din domeniu.

Noul magazin se remarcă prin prezenţa mărcilor consacrate din domeniu: Aeg, Arctic, Bosch, Beko, Braun, Electrolux, Franke, Gorenje, Hotpoint Ariston, Indesit, Miele, LG, Liebherr, Philips, Samsung, Siemens, Teka, Tefal, Whirlpool și Zanussi.

Pe parcursul anilor, datorită experienţei şi profesionalismului, compania a dezvoltat o reţea regională de magazine de electrocasnice prezente în Rădăuţi, Gura Humorului, Vicovu de Sus şi de patru ani este activă şi în mediul online.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.