Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Gustări de spectacol

Data publicării
Autor
ArTiStul

Din ce în ce mai mulți compatrioți se comportă la un spectacol de teatru ca la film.

Rău intenționați? Nu-și dau seama? Doar educați greșit? Indiferent de varianta bifată ar trebui să știi că în timpul unui spectacol de teatru zgomotul deranjează, atât spectatorii, cât și actorii.

Gustări de spectacol © Esquire

Dacă la film pop-cornul, diversele gustări, băuturile carbogazoase și apa plată sunt acceptate, în limitele bunului simț, la teatru, acolo unde se aude orice psss, este recomandată doar ultima opțiune.

Indiferent că te uiți la un film sau la un spectacol de teatru, pachetele de țigări trebuie ținute închise sau folosite doar în spațiile special amenajate.

Și…


Numele, ilustrația și ideea articolului au fost preluate din revista Esquire (numărul 34), rubrica UBmB (Un Bărbat mai Bun).

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Promo

Comentarii (3)

 1. creTzu

  E adevarat ca nu tre sa fii taran nici la film nici la teatru, totusi si teatru a inceput sa devina un fel de „citit” adica super cool in comparatie cu filmele. Trebuie pastrate un pic proportiile si sa nu divinizam nici teatru ca nu-i ca si cum ar fi Dumnezeu pe pamant. E un spectacol, platesti oamenii respectiv ca sa-ti ofere EI o bucurie. Sunt satul de lametatii si sugeri din astea si din partea actorilor dar si a celor care se cred speciali ca prefera o piesa de teatru in locul unui film. Piesele respective exista din cauza oamenilor care le doresc si care au platit un bilet pentru ca actorii respectiv sa traiasca.

  Răspunde

  • picsel

   Nu prea ai mers la teatru, așa-i? :-)

   Răspunde

  • NiCoTyN

   Piesele respective (de teatru) exista in primul rand datorita unor oameni pasionati de teatru care se intampla uneori sa joace si in fata a 10 oameni (dintr-o sala de cateva sute) sau chiar a unui om (cum s-a intamplat de altfel o data la Suceava). Pentru trupa care are spiritul si dispozitia de a juca in fata unui om chiar (cand altii ar spune: „imi bag picioarele. merg acasa. oras de rahat”), nu cred ca mai conteaza in acel moment banii pe un bilet sau cateva si sigur ca un teatru (profesionist, compus din zeci de oameni) cu actorii sai nu vor muri de foame sau nu se vor ingrasa de la o reprezentatie reusita sau esuata (ca numar de spectatori).

   PS: scuzati diacriticile, not on my own PC.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.