Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Mr.Finance – Partenerul tău în finanțe

Data publicării
Categoria

“Potrivit unui sondaj desfășurat de mrfinance.ro, 86.5% dintre români consideră serviciile de creditare rapidă drept un instrument financiar necesar, iar 94.7% dintre ei declară că își auto-evaluează cu mare atenție posibilitatea de returnare a unui astfel de împrumut înainte de a-l solicita.”

Un concept tot mai des întâlnit pe piața împrumuturilor din România este acela de creditare rapidă. Se realizează cu precădere de diverse Instituții Financiare Nebancare pe baza unui contract, unde sunt bine puse la punct toate detaliile referitoare la împrumut. Numărul persoanelor ce optează pentru acest serviciu crește de la an la an, mulțumită multiplelor avantaje pe care companiile de profil le oferă.
Informațiile de care trebuie să ții cont atunci când alegi un credit sunt foarte numeroase, motiv pentru care am simțit nevoia creării și dezvoltării unui site care să răspundă necesității de informare pe care o au cei care doresc să acceseze împrumuturi rapide online.

Astfel a luat naștere, la începutul anului 2017, MrFinance.ro, partenerul tău în finanțe.

Cine este Mr. Finance?

Mr Finance este o platformă online ce permite utilizatorilor să se informeze corespunzător cu privire la piața serviciilor de creditare rapidă. Odată ajuns pe mrfinance.ro, vizitatorul are posibilitatea de a compara companiile de credite rapide prin prisma unor variabile, precum: suma maximă de bani ce poate fi împrumutată, rata dobânzii, taxele suplimentare practicate, criteriile de eligibilitate, condițiile pe care solicitantul trebuie să le îndeplinească pentru a se putea împrumuta etc.
Echipa din spatele MrFinance.ro a înțeles nevoia oamenilor de a opta pentru credite rapide, motiv pentru care își propune educarea acestui grup țintă în vederea luării unor decizii cât mai raționale. Cititorii interesați nu vor găsi aici doar informații referitoare la tipurile de împrumuturi și companiile existente pe piață. Platforma le pune la dispoziție o serie de articole financiare educative, pentru ca aceștia să conștientizeze ce înseamnă un credit și care sunt costurile pe care acesta le implică.

De ce să folosești MrFinance.ro?

Platforma mrfinance.ro este un real ajutor pentru persoanele care au nevoie de împrumutul unor sume de bani și care știu că soluția potrivită este reprezentată de creditele rapide. Desigur, găsirea serviciului este doar primul pas ce se realizează în acest sens. Dar totuși, de ce merită să folosești platforma Mr. Finance? Vă invităm să descoperiți în cele ce urmează:

    Compară ofertele

Toate informațiile sunt adunate practic într-un singur loc, cu scopul de a ușura munca celor ce analizează piața de profil. Astfel, se salvează timp prețios. Oricine a trecut prin etapa de informare premergătoare accesării unui credit rapid știe cât de dificil este să caute companiile existente pe piață, să selecteze un top al celor cu un grad ridicat de încredere, iar mai apoi să compare serviciile și costurile pe care fiecare le implică.
Pe platformă sunt prezente cele mai importante Instituții Financiare Nebancare ce activează pe piața din România. Pentru fiecare dintre acestea, utilizatorul găsește toate informațiile de care are nevoie: cu ce se diferențiază instituția în cauză de instituțiile bancare, date relevante despre companie, actele necesare și condițiile de eligibilitate, avantajele și dezavantajele pe care fiecare le are etc.

    Alege și aplică

Odată citite informațiile disponibile pe mrfinance.ro, tot ce mai trebuie să facă utilizatorul este să ia decizia cea mai potrivită. Diferența dintre platforma în cauză și cele de prezentare a companiilor este că recenziile sunt obiective, prezentate cu tot cu avantaje și dezavantaje. Astfel, vizitatorul are o perspectivă generală cât mai realistă asupra împrumutului pe care urmează să îl realizeze.
În momentul în care a fost aleasă compania cu care se dorește colaborarea, tot ce trebuie să facă clientul este să aplice prin intermediul banner-ului de pe site, ce îl trimite direct spre formularul de aplicare al companiei. Acesta va trebui să își completeze datele personale, suma ce urmează a fi împrumutată și durata contractului.

    Primești bani

Dacă solicitantul va fi acceptat ca fiind eligibil pentru împrumut, se declanșează procedura de acordare a acestuia. Durata maximă de așteptare este de 1-2 zile. Desigur, există companii care oferă clienților împrumuturile chiar și în doar câteva ore. Felul în care acesta gestionează creditul pe viitor depinde de alegerile realizate.

Tot ce îi rămâne clientului de făcut este plata regulată a ratelor. În funcție de compania și pachetul de servicii ales, este posibil ca rata lunară să se retragă singură dintr-un cont bancar, să fie plătită prin virament bancar, prin deplasarea la sediu sau prin deplasarea unui agent al companiei direct la domiciliu. Aceste lucruri depind de contractul încheiat între client și instituția creditoare.

Mr. Finance recomandă creditele rapide persoanelor responsabile. Desigur, ele implică dobânzi mai mari decât cele impuse de bănci, însă intrarea în posesia banilor se va face într-un timp foarte scurt. Astfel, dacă aveți nevoie urgentă de bani și faceți compromisul de a achita o dobândă mai mare, acest tip de creditare este alegerea ideală pentru dumneavoastră. Creditele rapide nu sunt potrivite pentru rău-platnici. Întârzierea constantă a plății ratelor poate duce la o supra-achitare a creditelor.

Pentru a afla mai multe informații referitoare la aceste aspecte și nu numai, vă invităm să vizitați platforma https://www.mrfinance.ro ori de câte ori aveți nelămuriri sau întrebări pe acest subiect.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.