Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

O nouă sală de antrenamente pentru iubitorii artelelor marțiale

Data publicării
Categoria

La împlinirea unui an de activitate, prietenii noştri de la Clubul Sportiv Nord Arena Suceava au inaugurat o sală de antrenamente pentru secţiile de arte marţiale (qwan ki do, judo şi shotokan).

La qwan ki do, cei interesaţi se vor pregăti cu instructorul clubului He Pai, Ovidiu ZEGREA, la shotokan, antrenor va fi Cristi GHEAŢĂU, în timp ce la judo, iubitorii acestui sport se vor putea pregăti cu Brânduşa VĂRĂREANU.

Am făcut această sală în ideea de a atrage cât mai mulţi tineri şi nu numai, pentru a-i educa şi a-i pregăti pentru viaţă. Ne dorim ca în Suceava să se practice artele marţiale la o scară mai mare în condiţii normale. Pe viitor ne dorim să construim o sala specială pentru artele marţiale, mult mai mare, care să polarizeze artele marţiale din România şi din Europa. Avem tot sprijinul federaţiei internaţionale de judo, a celei de Ju Jitsu, dar şi a organelor locale, mai exact a Primăriei Suceava, cea care ne va asigura un loc special pentru noua construcţie. Putem aduce la Suceava, mari maeştrii din lume, dar din păcate nu avem unde.

Gheorghe VASILAŞ
preşedintele onorific al Clubului Sportiv Nord Arena Suceava, responsabil cu secţia de arte marţiale

Sunt foarte mulţi tineri care şi-au manifestat dorinţa să practice artele marţiale, iar această sală le oferă condiţii bune de a practica judo, qwan ki do sau shotokan. Pentru amatorii de table, şah şi backgammon vom organiza în fiecare luni şi joi un campionat judeţean de table. Suntem deschişi pentru oricine vrea să colaboreze cu noi

Constantin ALECSA
Clubul Sportiv Nord Arena Suceava

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.