Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Okra, la ultimul concert în formula actuală

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Trupa Okra a susţinut un ultim concert în actuala formulă, pe scena de la La Fierărie Talcioc Cultural Suceava, după trei ani de participări la concerte şi festivaluri.

Seara de 21 martie a fost ultima colaborare a trupei ca întreg, într-unul dintre cele mai bune concerte ale acestora, însă individual, pasiunea pentru muzică nu îi va opri aici. Formula completă a trupei a garantat un spectacol energic şi o relaţie cu publicul deosebit de familiară.

În deschidere, atmosfera a fost încălzită de Alex Florea şi Verniceanu Mihai, invitaţi fiind Oana Calistru, Maria Ştefancu şi Dan Spătar. Surpriza serii a fost colaborarea cu Duma Alex, mai exact trupa a îmbinat stilul personal cu cel al culturii hip-hop – element original la o formaţie de nivel local.

Membrii trupei -Tipa Alex (bass), Ştefan Lahman (chitară ritm), Alex Florea (chitară solo), Manolache Cosmin (tobe) şi solista Silvia Golovatii, una din cele mai puternice şi remarcante voci feminine din Suceava, sunt legaţi de o prietenie strânsă ce nu va înceta o dată cu plecarea acestora la universităţi din oraşe diferite.

Cu această ocazie ei au ţinut să mulţumească publicului şi celor care le-au fost alături în aceşti trei ani de colaborare, chiar dacă s-au alăturat mai devreme sau mai târziu echipei Okra.
Succesul repurtat de-a lungul acestor ani a trupei sucevene va rămâne indiferent de formula aleasă pentru viitor. Le urăm succes şi în următoarele proiecte muzicale.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.