Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Primarul va participa la măturatul străzilor Sucevei

Data publicării
Categoria

La fel ca şi anii trecuţi, şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, se va implica personal în programul de curăţenie de primăvară, intitulat „Toţi pentru curăţenia oraşului”.
„Voi participa la curăţenie, pentru al zecelea an consecutiv, din dorinţa de a da un semnal de responsabilitate civică, pentru că nu este o ruşine să pui mâna pe mătură să faci curat în oraş sau în faţa blocului”, a declarat Lungu, care spune că şi alţi lideri politici sunt aşteptaţi la măturatul străzilor, dacă binevoiesc, aşa cum au făcut în campania electorală.
„Ne dorim ca până la sărbătorile de Paşti să avem un oraş curat”, a spus primarul, care a precizat că în ultima săptămână, înainte de sfintele sărbători, se va face curăţenie în special în zona unităţilor de cult.
În paralel cu acţiunea de curăţenie se va desfăşura şi o campanie de plantare de arbuşti şi copăcei pe spaţiile verzi din oraş, dar sub directa îndrumare a celor de la Direcţia Domeniului Public.
„Din informaţiile primite, în alţi ani am dat materialul săditor la asociaţii şi în loc să fie plantat, a fost valorificat”, a spus Lungu.
În campania de curăţenie a oraşului vor fi implicate şi asociaţiile de proprietari, iar în unele zone, şi unităţile de învăţământ care doresc să participe cu voluntari.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.