Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Primul centru de înfrumusețare Nomasvello din Suceava, la Iulius Mall

Data publicării
Categoria

Iulius Mall Suceava continuă să aducă aproape de clienţii săi o gamă variată de servicii şi retaileri de top. Nomasvello, cea mai mare reţea de centre de înfrumuseţare din lume, specializată în epilare definitivă şi terapii faciale, a intrat recent în portofoliul Iulius Mall Suceava.

Centrul Nomasvello, situat la parterul Iulius Mall Suceava, în vecinătatea Flanco, le oferă clienților săi servicii premium de înfrumuseţare, unisex și la prețuri atractive. Personalul calificat, în permanentă colaborare cu medicii dermatologi, şi echipamentele de lucru de ultimă generație garantează rezultate eficiente şi de durată.

Specialiştii Nomasvello oferă servicii de epilare definitivă şi terapii faciale cu lumină intens pulsată, alături de curățarea în profunzime, cu tehnologia Proskin. Aceste tratamente reprezintă soluția non-invazivă pentru tratarea unor probleme medicale, dar și pentru înlăturarea ridurilor, petelor solare sau a urmelor acneei. Mai mult, brandul Nomasvello deține un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă și pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficienţă.

Nomasvello a fost înfiinţat în anul 2007, în Spania, ajungând în prezent la o reţea de peste 1.200 de centre, în 16 ţări de pe 3 continente, și la mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți. Brandul a intrat pe piaţa autohtonă în anul 2010, numărând în prezent 34 de centre de înfrumuseţare.

Pentru că în sezonul cald atât doamnele, cât și domnii, îşi doresc să radieze de frumuseţe, centrul Nomasvello întâmpină clienții Iulius Mall Suceava cu oferte promoţionale de până la 50% și cu o campanie de fidelizare.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.