Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Redirecţionează 2% pentru SMURD

Data publicării
Categoria

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina al judeţului Suceava în colaborare cu Fundaţia pentru SMURD derulează până pe 15 Mai 2014, o campanie de informare a cetăţenilor judeţului cu privire la posibilitatea direcţionării a 2% din impozitul pe venit pentru susţinerea activităţii Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare.

Sucevenii care doresc, prin direcţionarea a 2% din impozitul pe care îl plătesc statului pentru salariile din 2013 sau alte venituri, să sprijine activitatea SMURD, pot completa şi trimite, până pe 25 Mai 2014, DECLARAŢIA 230, dacă au venituri doar din salarii, sau DECLARAŢIA 200, dacă au venituri şi din alte surse (cedarea folosinţei bunurilor, drepturi de autor). Cei care nu cunosc suma corespunzătoare a 2% din impozit pot lăsa căsuţa necompletată, suma urmând a fi calculată de către organele fiscale.

Două puncte de informare privind posibilitatea direcţionării a 2% din impozitul pe venit pentru SMURD au fost amplasate la Shopping City Suceava şi vor fi disponibile în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 12:00 și 16:00, începând cu 1 Martie 2014 până pe 23 Martie 2014 inclusiv. Tot în aceeaşi locaţie, sucevenii vor putea vizita o expoziţie de fotografii realizate în timpul misiunilor pompierilor militari suceveni, precum şi filme cu intervenţii în diferite situaţii de urgenţă.

Locuitorii judeţului pot completa formularele puse la dispoziţie, pe care le vor depune în urnele existente.

Datele de completare a declaraţiilor:

Denumire entitate nonprofit: FUNDAŢIA PENTRU SMURD
Cod de identificare fiscală: 20177660
Cont bancar (IBAN): RO15 RNCB 0188 0848 0804 0001

Formularul se completează de mână, în două exemplare, din care unul rămâne la contribuabil. După completare, acesta poate fi depus direct sau trimis prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu.

Fondurile pe care dumneavoastră le direcţionaţi vor fi folosite pentru achiziţia de echipamente individuale de protecţie, de intervenţie, aparatură medicală sau pentru finanţarea unor proiecte destinate funcţionării eficiente a Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare.

Fundaţia pentru SMURD este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în anul 2006, ca persoană juridică privată, non-profit, apolitică, independentă de orice altă instituţie sau persoană, română sau străină.

Începând cu acest an, în urma unei decizii a Consiliului Director al Fundaţiei pentru SMURD, centrele ISU – SMURD la nivelul cărora vor fi colectate cele mai însemnate fonduri (raportat la numărul de locuitori) prin procedura de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit, vor fi recompensate cu premii în bani. Aceste sume vor putea fi folosite în cadrul unor proiecte destinate sprijinirii dezvoltării activităţii de intervenţie la nivel judeţean.

Totodată, vor fi premiate şi cele mai mari creşteri ale fondurilor strânse în cadrul campaniei 2%, înregistrate comparativ cu anul anterior.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.