Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Rinnaldi a deschis în Iulius Mall Suceava un magazin pentru bărbatul stilat, dornic să fie în pas cu moda

Data publicării
Categoria

Un romantic incurabil, un profesionist al afacerilor sau un bărbat dedicat vestimentaţiei la patru ace, cu aspect ireproşabil, se îmbracă de la Rinnaldi, magazin recent inaugurat în Iulius Mall Suceava, exclusiv pentru bărbaţi. Nu există nici o haină mai potrivită care să vorbească despre tine, indiferent de mediul în care trăieşti, decât un costum fără cusur. Nu toate stilurile se potrivesc cu personalitatea dumneavoastră de aceea Rinnaldi oferă o gamă variată, de la stilul sport, stil city şi casual până la cel ceremonial, toate modelele fiind la curent cu cele mai noi tendinţe.

Costumul elegant este sinonim cu croiala clasică. Dacă alegeţi unul negru, trebuie să ştiţi că acesta se va potrivi cu orice culoare a cămăşii sau cu accesoriile (pantofi, curea), la fel de importante pentru a defini stilul. Versatilitatea costumului negru combinată cu calitatea de a fi purtat de multe ori fără a deveni ridicol sau în afara modei, este un sfat pe care Rinnaldi îl dă clienţilor săi fideli. Specialiştii din magazinul Rinnaldi, care nu doar comercializează, ci sunt instruiţi să facă recomandări avizate, sunt de părere că nuanţele conservatoare (negru, maron, gri, marin, fără dungi) şi calitatea ţesăturilor vorbesc de la sine despre bunul gust. Cămaşa mai ales este cea care vă reprezintă personalitatea şi pune accent pe stil. Cămăşile business albe sau albastre Rinnaldi oferă aspect îngrijit, însă sunt extravagante prin rafinamentul materialului şi nuanţele din imprimeuri. Mai multe culori sau combinaţii cromatice în cămaşă vor spune mult despre dumneavoastră şi abilităţile profesionale. Dacă îţi pasă de carieră, trebuie atenţie sporită la alegerea cămăşii!

Un punct în plus imaginii tale, indiferent dacă eşti la serviciu, întâlniri, petreceri sau mese festive, aduce cravata bine aleasă. Confecţionată din mătase sau dintr-o ţesătură asemănătoare, cravata garantează rafinamentul numai dacă alegeţi linii simple şi subtile care vă sporesc credibilitatea.

Pantofii şi cureaua fac parte din ecuaţia succesului. De calitate, bine lustruiţi, pantofii trebuie să fie conservatori şi în deplină concordanţă cu cureaua şi, eventual, cu servieta şi portofelul.

Butonii sunt o modalitate perfectă de a adăuga farmec ţinutei şi de a personaliza vestimentaţia. Cămăşile cu butoni devin tot mai populare în garderobă, aşa că nu ezitaţi să le alegeţi.

Abordaţi fiecare zi a săptămânii ca şi cum ar fi cea mai importantă a vieţii dumneavoastră, de aceea Rinnaldi a ales să importe produse de calitate, în ton cu moda, care aduc un plus de personalitate, eleganţă şi, nu în ultimul rând, confort.

Situat în Iulius Mall la parter, în zona Domo, Rinnaldi are până la sfârşitul acestei luni, o reducere specială pentru fidelizarea bărbaţilor cu stil din nordul Moldovei: 15% reducere la achiziţii ce depăşesc 200 lei.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.