Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Sărbătoarea Bobotezei la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava

Data publicării
Categoria

Marți, 6 Ianuarie 2016, după rânduiala Bisericii Ortodoxe, la capela de la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, preotul militar al unităţii a oficiat Liturghia Sfântului Ioan Gură de Aur.

Momentul a fost urmat de săvârşirea Slujbei Aghezmei Mari, la crucea de gheaţă ridicată în curtea inspectoratului.

În timpul desfăşurării manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătoarea Botezului Domnului, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava a acţionat cu un efectiv de 60 de jandarmi pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, a bisericii „Sfântul Apostol Andrei” din Suceava şi la alte 18 lăcaşuri de cult din localităţile din judeţ în care funcţionează structuri de jandarmerie.

Jandarmii au acţionat pentru protecţia participanţilor, prevenirea aglomerărilor de persoane şi a busculadelor în apropierea zonelor de distribuire a apei sfinţite, precum şi pentru  rezolvarea  situaţiilor care ar fi putut să apară cu ocazia desfăşurării manifestărilor. În timpul acestei misiuni nu s-au înregistrat fapte care să aducă atingere legilor şi normelor de convieţuire socială.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.