Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Suceava – „Orașul Reciclării”

Data publicării
Categoria

Municipiul Suceava a intrat în competiţie cu alte 31 de mari primării din ţară, pentru a obţine anul acesta titlul de „Oraşul Reciclării”, dar şi marele premiu, în valoare de 12.000 euro.
„Competiţia face parte dintr-un proiect iniţiat de Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice, în colaborare cu Ecorom Ambalaje România”, a explicat primarul Sucevei, Ion Lungu.
În competiţie s-au înscris municipalităţile Arad, Bacău, Brașov, București – sectoarele 3 și 6, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Iași, Mediaș, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Târgu Jiu, Tulcea, Zalău, Bârlad, Brăila, Călăraşi, Constanța, Galaţi, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Ploiești, Slatina, Suceava, Târgu Secuiesc şi Vaslui.
Câștigătorul competiţiei va obține titlul de „Orașul Reciclării” și marele premiu: o zonă eco Wi-Fi, un spațiu inedit de relaxare 100% eco și cu acces liber la internet, în valoare de 12.000 de euro.
„Noi stăm relativ bine în această privinţă, avem peste 15% din deşeuri colectate selectiv, dar important este să participăm la competiţie şi să conştientizăm populaţia să colecteze selectiv deşeurile, să încurajeze reciclarea”, a adăugat şeful municipalităţii sucevene.
Desemnarea câştigătorului se va face pe mai multe criterii, cantitative şi calitative, încât nu contează doar cantităţile colectate selectiv la nivelul fiecărui oraş, ci şi ce timp de deşeuri au fost recuperate, pentru a fi reciclate.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.