Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

TEATRU ZBRIBULICI, ATELIERE DE CREAȚIE PENTRU COPII ŞI FESTIVAL DE FOLCLOR, ÎN WEEK-END, LA IULIUS MALL SUCEAVA

Data publicării
Categoria

După lecții și program de școală, în week-end, prichindeii au liber la distracție în Iulius Mall Suceava. Agenda sfârșitului de săptămână include evenimente care să le aducă zâmbete, dar și să îi provoace să își pună în valoare îndemânarea.

Dacă este sâmbătă, atunci copiii primesc invitație la atelierul de creație de la Iulius Mall. Părinții care vor să le ofere năzdrăvanilor posibilitatea de a-și petrece timpul liber într-un mod interactiv și amuzant îi pot aduce pe prichindei la activitatea ce se va desfășura de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii. Alături de alți ștrengari de vârsta lor, cei mici vor învăța cum să realizeze decorațiuni de toamnă, sub atenta supraveghere și îndrumare a specialiștilor Creativ & Deco. Materialele sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar participarea este liberă, în limita locurilor disponibile. La final, participanții își vor lua creațiile acasă, pentru a-și înfrumuseța camera sau spațiul de joacă.

Tot sâmbătă, de la ora 16.30, distracția celor mici continuă cu o călătorie în lumea poveștilor. În zona magazinului H&M, de la parterul Iulius Mall Suceava, Teatrul Zbribulici va pune în scenă piesa „Scufița Roșie și lupul cel fricos”. Copii, părinți și bunici, cu toții vor afla prin ce peripeții a trecut Scufița Roșie, într-o readaptare a cunoscutei povești. Evenimentul este unul interactiv, micii spectatori fiind invitați să cânte și să danseze împreună cu personajele de pe scenă. Artiștii de la Teatrul Zbribulici se vor asigura că cei mici se vor distra și vor descoperi lucruri noi.

Timp de două zile, Iulius Mall va găzdui cea de-a patra ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „TOAMNĂ, TOAMNĂ, RUGINIE”. Evenimentul va avea loc la parterul mall-ului, în zona magazinului H&M. La festival vor participa copii cu vârsta între 6 şi 13 ani, membri ai cercurilor artistice din palatele şi cluburile de profil, precum şi de la instituţii de învăţământ din ţară. Sâmbătă, în prima zi de festival, copiii vor urca pe scenă de la ora 10.30 şi vor concura la secţiunile de muzică pop, muzică populară şi solişti. Cei mai talentaţi prichindei vor fi premiaţi, iar seara se va încheia cu recitaluri, programate de la ora 18.30. Şi duminică va fi o zi plină la Iulius Mall. Solişti şi ansambluri vor încânta publicul cu muzica şi dansurile lor de la ora 11.00.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.