Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava în Campania „Artiștii pentru artiști”

Data publicării
Categoria

Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava participă, din nou, la Campania Națională „Artiștii pentru artiști", cu un spectacol ale cărui încasări vor fi donate în Fondul de Solidaritate Teatrală.

Pe 1 martie s-a dat startul celei de-a 18 ediții a Campaniei sociale „Artiștii pentru artiști", cu sprijinul indispensabil al instituțiilor de teatru din București șidin țară. Prin această campanie umanitară organizată de UNITER în luna martie și aprilie, se strâng fonduri pentru artiștii de orice vârstă, din toată țara, care au probleme medicale si o sănătate precară.

Sunt multe feluri de a fi activ și de a face ceva concret pentru această cauză. Și nu este vorba doar despre solidaritatea de breaslă! Este vorba, în primul rând, despre solidaritatea umană! De aceea, din nou, doi mari artiști, foarte sensibili și foarte implicați în viața comunității teatrale reiau cu aceeași încredere cuvintele simbol ale campaniei sociale UNITER: Alătura-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru și fă o faptă bună!
EMILIA POPESCU și MARIUS MANOLE sunt mesagerii faptelor bune pe parcursul lunii martie. Sunt ambasadorii de anul acesta ai Campaniei „Artiștii pentru artiști" și vă invită să luați parte la schimbarea de atitudine față de situația delicată, dar rezolvabilă a artiștilor noștri aflați în dificultate.

Și anul acesta, câteva zeci de instituții teatrale din București și din țară au programat spectacole pe tot parcursul lunii martie și aprilie, încasările din vânzarea de bilete urmând a fi direcționate către Fondul de Solidaritate Teatrală: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Piața Amzei.

„Noapte bună, tăticule!” este un spectacol pe care Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava îl va juca în 24 martie, ora 19:00, în cadrul acestei campanii.
Pentru această reprezentație, prețul unui bilet va fi de 10 lei, preț unic, indiferent de vârstă.

„Noapte bună, tăticule!” este o comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despreinfidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (El, Ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură” afirmă regizorul Alexandru Grecu.

Diana Lazăr – Sophie
Răzvan Bănuț – Stephane
Ioana Nichita – Julie
Bogdan Amurăriței – Frederic
Sebastian Bădărău – D-na Valter
Delu Lucaci – Marlene
Alexandru Marin – D-nul Valter

Martie este și luna când sărbătorim Ziua Mondială a Teatrului în modul cel mai firesc cu putință: pe scenă, în sala de spectacol. Cu această ocazie, pe 27 martie 2019, de la ora 19:00, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava va prezenta spectacolul cel mai drag publicului, cel care permanent s-a jucat cu casa închisă: PiSiCi, un spectacol concert pus la cale de Fără Zahăr, regia muzicală Bobo Burlăcianu.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.