Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Tombolă cu vouchere, la centrul de vaccinare drive- thru din parcarea Shopping City Suceava

Data publicării
Categoria

Shopping City Suceava susține campania de vaccinare derulată de autorități și încurajează cetățenii să fie responsabili. Amplasarea centrului de vaccinare drive – through în parcarea Shopping City Suceava permite un accces facil, direct din mașină, tuturor celor care doresc să se vaccineze. Centrul funcționeaza zilnic, între orele 08:00 – 20:00, iar vaccinul administrat este cel produs de compania Pfizer Biontech. Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta doar cu actul de identitate, fără o programare în prealabil.

În plus, până pe 6 iunie, Shopping City Suceava acordă săptămânal, prin tragere la sorți, 100 de vouchere x 50 de lei. Voucherele se acordă persoanelor care se vaccinează la centrul drive – through din parcare, fie la administrarea primei doze de vaccin, fie la rapel, și se prezintă cu adeverința de vaccinare la Punctul de Informare din parcare, situat în zona de supraveghere după vacinare. Extragerea participanților înscriși în prima săptămână a campaniei va avea loc pe data de 31 mai, iar cea de-a două extragere, pentru participanții înscriși în a doua săptămână, va avea loc pe data de 7 iunie.

„Mult așteptata revenire la normalitate presupune implicare și responsabilitate din partea tuturor, motiv pentru care ne-am alăturat demersurilor susținute de autorități în desfășurarea campaniei de vaccinare. Ne dorim să revenim pe un făgaș normal cât mai curând și să reluăm, în siguranță, activitățile cu care ne-am obișnuit clienții. Până atunci, păstrăm toate măsurile necesare pentru a ne proteja clienții, îi încurajăm să fie responsabili și îi așteptăm la centrul de vaccinare din parcare, unde, odată vaccinați, se pot înscrie la tombola organizată în cadrul campaniei „Revenim la normalitate împreună!”. – au declarat reprezentanții Shopping City Suceava

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.