Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

UniCredit Ţiriac Bank a donat rechizite elevilor din zonele afectate de inundații

Data publicării
Categoria

UniCredit Ţiriac Bank a derulat o campanie de strângere de fonduri în rândul angajaţilor pentru persoanele afectate de inundaţiile din lunile iunie – iulie din Moldova.

Suma donată de angajaţi a fost utilizată pentru a achiziţiona rechizite celor 300 de copii din satele din judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Galaţi, Brăila, Tulcea şi Constanţa, care merg la şcoală în această toamnă.

În judeţul Suceava s-au făcut donaţii in comuna Dorneşti. De asemenea, reprezentanţi ai UniCredit Ţiriac Bank au fost prezenţi la deschiderea anului şcolar unde au vorbit despre motivaţia lor, ca oameni, de a-i ajuta pe copii.

UniCredit Ţiriac Bank a donat rechizite elevilor din zonele afectate de inundaţii

Ideea de a oferi o formă de sprijin pentru cei afectaţi de inundaţii ne-a venit urmărind imaginile tulburătoare transmise, de multe ori în direct, de către posturile de televiziune, ştirile din mass media, a declarat Ciprian Mazilu, Director Grupul Comerial Retail Est, unul dintre iniţiatorii acestei acţiuni. Având în vedere că, în majoritatea judeţelor, autorităţile locale au venit în sprijinul locuitorilor din zonele afectate cu alimente, apă, îmbrăcăminte, noi ne-am gândit să utilizăm aceşti bani pentru cei care, pe 13 septembrie, au mers pentru prima dată la şcoală. Prima zi de şcoala este unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa unui copil, de aceea dorim să oferim rechizite pentru un an de zile copiilor ai căror părinţi nu au acum posibilităţile materiale pentru a cumpăra cele necesare.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.