Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

USV redeschide porțile școlii de vară AFER

Data publicării
Categoria

În acest an, pentru a VIII-a oară consecutiv, se redeschid porțile școlii de vară AFER (Asociația Facultăților de Economie din România) cu tema Bukovina Summer School of European Integration – EU pentru tine și regiunea ta, la Universitatea Ștefan cel Mare Suceava.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, în perioada 5-15 Septembrie 2016, sub directa îndrumare a decanului facultății, profesor universitar doctor Carmen Năstase.

Spre deosebire de edițiile precedente, obiectivul principal al programului din acest an este focalizat pe dezvoltarea competenţelor şi abilităţilor practice necesare specialiştilor din domeniul economic, motiv pentru care vor avea loc zece zile pline de activități intense, mai exact: prelegeri, seminarii, ateliere de lucru, dezbateri, focus grupuri, toate orientate pe identificarea și analizarea oportunităților oferite de UE pentru dezvoltarea locală, regională și națională.

Bukovina Summer School of European Integration – EU pentru tine și regiunea ta va gazdui un număr de 40 de studenți proveninți din centre universitare din întreaga țară, dar și lectori/speakeri, personalități recunoscute ale mediului economic și academic.

Din program:

  • prelegeri, seminarii, ateliere de lucru, dezbateri, focus grupuri referitoare la oportunitățile oferite de UE pentru dezvoltarea locală, regională și națională;
  • proiecte dezvoltate in echipa, concurs de proiecte cu temă;

  • vizite de studiu la firme: exemple antreprenoriale de succes: Betty Ice, Conacul Domnesc, Camera de Comert si Industrie etc;
    drumeţii, teambuilding;
  • excursii cu vizitarea unor obiective turistice in orasul Suceava si in regiunea Bucovina.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.