Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Vara asta investește în panouri solare pentru APĂ CALDĂ GRATIS

Data publicării
Categoria

Utilizarea energiei electrice pentru încălzirea apei este costisitoare. De asemenea, nici încălzitoarele de apă pe gaz nu sunt chiar convenabile, în ciuda faptului că acestea sunt o formă mai ieftină de încălzire decât utilizarea electricității.

Utilizarea unui panou solar este una dintre cele mai viabile soluții, acesta fiind economic și eficient din punct de vedere energetic. Un asemenea panou folosește căldură radiantă de la lumina soarelui ca sursă de energie. Deoarece încălzirea nu provine din arderea combustibililor fosili, nu există poluanți și gaze cu efect de seră cum ar fi dioxidul de carbon, oxizii de azot și oxizii de sulf care sunt eliberați în mediul înconjurător.

Un panou solar poate produce apă caldă aproape pe tot parcursul anului, reduce amprenta de carbon și reduce facturile la energie.

După plătirea costului inițial de cumpărare și instalare, viitoarea apă caldă va fi gratuită. Costul inițial al achiziționării și instalării unui sistem solar de încălzire a apei este de obicei mai mare decât alte sisteme convenționale, dar aceste unități sunt foarte eficiente.

Prin instalarea unui panou solar, poți reduce facturile de încălzire a apei cu 50% -80%. Această cifră depinde de cantitatea de apă necesară și de cantitatea de apă folosită. Mai mult decât atât, bazându-te pe un asemenea sistem solar instalat pe acoperiș, nu vei fi afectat de întreruperile de gaz și de variațiile de preț ale energiei electrice.

Poți achiziționa foarte convenabil panouri solare de la compania Tomibena din Vicovul de Sus, județul Suceava, care comercializează șase tipuri de panouri și anume:
Panou solar din inox cu capacitatea de 150 litri– Acest panou are prețul de 1567 lei, conține 18 tuburi și poate furniza cam 60-70% din necesarul de apă caldă menajeră anual.
Panou solar din inox cu capacitatea de 200 litri– Acest panou are prețul de 2007 lei, conține 24 de tuburi, conține rezervor de acumulare din oțel inoxidabil și tuburi din sticlă borosilicată cu pereți dubli vidați ce nu acumulează sedimente și impurități.
Panou solar din inox cu capacitatea de 250 litri– Acest panou se poate cumpăra la prețul de 2350 lei, conține 30 de tuburi și are cam aceleași caracteristici principale precum celelalte două tipuri de panouri de mai sus.
Panou solar presurizat cu capacitatea de 122 litri– Acest panou are prețul de 2354 lei, se poate utiliza pe întreaga perioadă a anului, indiferent de temperatura de afară.
Panou solar presurizat cu capacitatea de 150 litri – Acest panou se poate cumpăra la prețul de 2854 lei, are rezervor de acumulare cu presiunea maximă de lucru de 6 bari și interior din oțel inoxidabil, tuburi vidate din cupru cu puritatea de 99.93% lipit cu aliaj de argint, rezistente la grindină cu diametrul de 25 mm, cu o rată mare de absorbție a razelor solare de 93% și cu un grad scăzut de reflexie de 6%.
Panou solar presurizat cu capacitatea de 200 litri– Acest panou solar are prețul de 4282 lei, beneficiază de o garanție de 5 ani și o durată medie de exploatare de 15 ani.

Află mai multe detalii despre fiecare panou solar în parte, consultând site-ul web www.tomibena.com/ și bucură-te de avantajele nenumărate furnizate de o asemenea investiție, comandând cât mai repede.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.