Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Villa Magica, magazinul mobilei de calitate, s-a deschis la Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

Iulius Mall Suceava vine în întâmpinarea tuturor celor care sunt în căutarea piesei de mobilier potrivită pentru stilul locuinței lor cu un nou magazin.

Villa Magica s-a deschis de curând, în exteriorul Iulius Mall Suceava, în proximitatea intrării Auchan, ocupând o suprafață de peste 690 mp. Noua locație este locul ideal pentru sucevenii care vor să își mobileze căminul sau au nevoie de piese care să le completeze designul interior.

Villa Magica, magazinul mobilei de calitate, s-a deschis la Iulius Mall Suceava

Villa Magica oferă soluții pentru toate preferințele în amenajare, propunând doar articole de calitate superioară, la prețuri de nerefuzat. Fie că aleg modele clasice, fie că au adoptat stilul modern, clienții vor găsi o gamă foarte variată de mobilier, pentru fiecare încăpere din locuință. Canapele viu colorate, saltele moi, fotolii practice, dulapuri în mărimi și forme diverse, comode încăpătoare, biblioteci cu design inedit, paturi confortabile și multe alte articole sunt propunerile Villa Magica pentru cei care își doresc o locuință amenajată după gustul lor, fără costuri prea mari.

Piesele de mobilier Villa Magica sunt aduse din import și sunt realizate din fag și carcase metalice, oferind un grad foarte ridicat de durabilitate. Canapelele sunt din piele naturală, ecologică sau materiale textile rezistente la uzură, acoperind astfel toate preferințele din punct de vedere estetic, fără a renunța la calitate. Cei care vor mobilă asortată cu nuanța camerei, potrivită pentru spațiul lor liber și care să aducă un plus de confort sunt așteptați la Villa Magica, acolo unde vor putea alege dintr-o varietate de propuneri. Pentru a beneficia de servicii complete, clienții pot comanda piesele de mobilier pe care și le doresc, astfel încât atmosfera din casa lor să fie desăvârșită. Cu model clasic din lemn masiv sau creată după ultimele tendințe în domeniu, mobila Villa Magica va completa perfect designul interior al locuințelor sucevenilor.

Publicitate

Comentarii (1)

  1. Cristina

    Buna ma intereseaza o canapea extensibila cu fotolii..As dorii sa vad mai multe modele .Primiti comenzi din toata tara ?Astept un raspuns .Va multumesc

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.