Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Câștigă o invitație la concertul Iris

Vineri, 10 Februarie 2012, trupa Iris va susține un concert în Padrino Suceava.

Povestește-ne ce amintiri te leagă de muzica trupei Iris și poți câștiga una dintre cele patru invitații puse la bătaie.

Precizări

 • ultimul comentariu, miercuri, 8 Februarie 2012, ora 23:00
 • câștigătorii vor fi aleși de către organizatori
 • nu trimite mai multe mesaje pentru că nu vei avea mai multe şanse de câştig
 • joi, 9 Februarie 2012, afişăm rezultatele

Conform organizatorilor, câștigătorii concursului sunt: (3) Laura, (5) Aristita, (6) Bogdan și (12) Răzvan.

Publicitate

Comentarii (12)

 1. balba mirela

  primul blues dansat pe o melodie a granzilor de la Iris.

 2. gabriel

  tin minte ca eram intr-o excursie cu autocarul in liceu prin 2000 (multi dintre colegi erau rockeri inraiti cu tricouri, casete de gen, par lung si alea alea..eu eram indecis si necunoscator la vremea aceea..) si stateam langa o tipa draguta si rockerita pe deasupra..in difuzoare se auzea ruland o caseta inregistrata de cineva acasa care avea pe ea ceva rock si ceva hip hop de atunci…il-egal cu puya, iris somn bizar si altele..oricum ideea e ca la un moment dat am trecut pe langa un magazin pe care era scris „Metalica”..si..am abordat-o plin de sine pe colega de scaun cu o replica cat se poate de serioasa referitoare la rock, la Metallica si cunostintele mele in materie..ideea e ca magazinul era de profil cu chestii metalice la vanzare nicidecum profil muzical..nu am agatat nimic in ziua aceea :))

 3. laura

  Anii de liceu, cu tot ceea ce inseamna ei : emotii, vise… Atunci a fost momentul cand Iris a intrat in viata si sufletul meu si…acolo au ramas. Imi amintesc de Balul Bobocilor organizat de Liceul Stefan cel Mare (in sala de la stadionul Areni). Era in decembrie, intre evenimentele de la Timisoara si cele de pe 22 decembrie ’89. Cu siguranta am ascultat si dansat pe melodii de Scorpions, Pink Floyd, dar si Compact si Iris. Cand dansam ceva mai lent, in perechi, se susotea despre ce e in tara, despre ce e la Timisoara si ce ar putea urma…Acum ma si mir ca balul a mai avut loc, in acele circumstante, dar… eram Stefanul, sau poate s-au gandit ca suntem doar niste copii… Oricum s-a dat stingerea inainte de 22, fara posibilitate de prelungire…Stingerea s-a dat la propriu, pentru ca a fost si o pana de curent… Isi mai aminteste cineva?!

 4. Anca

  Am incheiat fiecare perioada importanta din viata mea cu Trupa Iris: balul boboceilor, balul bobocilor iar apoi clasa a12-a

 5. Aristita

  Primul blues cu sotul meu

 6. Bogdan

  Si eu si sotia mea suntem fani Iris. Prin anii 2000 plecam in armata si piesa De vei pleca era tare dureroasa pentru noi. In armata am primit o permisie pentru a merge la concertul Iris de la Suceava. Unul dintre cele mai frumoase cadouri primite de ziua mea – a fost DVD-ul IRIS Atheneum.
  Am copilarit, am trait si am suferit cu Iris. Si multe altele.
  Si sa nu uit: am ceva in comun cu Cristi Minculescu – suntem fani ai Universitatii Craiova.

 7. Felicia

  Pe langa faptul ca iubesc aceasta formatie, primul gand care mi-a venit acum in minte este faptul ca mi-au placut foarte mult duetele cu Felicia Filip. Inca si acum le mai ascult pe youtube (avand in vedere ca de ceva timp sunt stabilita in NZ si nu prea am cum beneficia de concertele sau discurile lor. M-as bucura enorm daca as intra in posesia unui bilet la concertul lor din Suceava pentru parintii mei. Multe salutari trupei si daca se gandesc sa ajunga si prin Auckland, sunt ceva romani care convinsa sunt ca iubesc trupa Iris.

  Cu drag,
  Felicia Bradatan

 8. Strugariu Simona - Mihaela

  Imi aminteste de matusa mea…cand eram mica si stateam cu ea….mereu asculta IRIS! Cred ca de la ea am mostenit dragostea pentru Iris! :)

 9. Rodica

  La vârsta de 5 ani doream să am păr lung și creț ca al lui Cristian Minculescu.Asta cred că e cea mai comică amintire:D.Dar la concertele lor,privind dincolo de ecran, pentru prima dată în viață am văzut atât de multă lume adunată la un concert.Ceva senzațional de la care nimeni nu îndrăznea să mă sustragă:,,Începi cu ‘A fost odată’/Povești ce poate s-au mai spus/și cauți viața toată/Al întrebărilor răspuns”…

 10. Maria

  îmi amintește de drumul de la liceu acasă, căștile în urechi, toamnă târzie afară, fluturi în stomac… piesele lor sunt nostalgia anilor trecuți, îi mai ascult și azi cu mare drag :)

 11. Adria5n

  Toate amintirile se leaga intr-o fraza :
  Sunt gata iar sa zbor … e doar IRIS aeterna , IRIS maestra … niciodata …

 12. Razvan

  Cu toate ca istoria formației Iris se întinde pe o perioadă de peste trei decenii, timp în care formația a trecut prin diverse transformări (plecarea și venirea altor membri), fără a renunța însă la principiile sale, la visele și speranțele de libertate, nu si-au dezamăgit niciodată fanii. De aceea inca din perioada liceului, datorita IRIS am inceput sa indragesc hard- rock-ul si nu am fost dezamagit si mai presus de atat pe o melodie de a lor am cerut mana sotiei mele. Super tari!!! Tineti-o tot asa in continuare.