Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

(2008) Never forget

Anul apariţiei: 2008
Durată album: 7:05 minute

O viziune puţin diferită pe zona alternative-metal. Piese care vin de acolo de unde trebuie să vină. Aşa aş putea caracteriza acest proiect pentru unii imposibil şi foarte solicitant, pentru mine doar o mare plăcere. La bază stă doar dorinţa de a pune în practică exact ce îmi place mie cel mai mult în momentul respectiv, pentru ca orice stare (pozitivă sau negativă) este unica şi irepetabilă, şi nu îmi pot permite să o ratez. Asa s-au născut aceste piese, la fel ca şi cele pe care le veţi auzi pe album.

În februarie 2008 am decis să realizez singur un proiect muzical. Aşa a apărut maxi-single-ul Never forget lansat în iunie 2008, un material independent, un produs în totalitate Horia, care anunţă primul album, ce va fi lansat la sfârşitul anului 2008. Pe acest material am avut ocazia să lucrez cu DJ Skid (Ad Literam, Da Hood), căruia îi mulţumesc în mod deosebit pe această cale.

Voi lăsa muzica să spună mai multe despre mine, nu înainte de a mulţumi tuturor celor care şi-au adus aportul la realizarea acestui prim material Horia.

Tracklist

  1. Horia cu DJ Skid – Never forget
    muzica: Horia / versuri: Horia / scrach-uri: DJ Skid 

  2. Horia – Don’t hide
    muzica: Horia / versuri: Horia 

Download

(2008) Horia – Never forget
7:05 minute / 10,7 MB / zip

Ultima actualizare:

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.