Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Garda Națională de Mediu – Comisariatul Regional și Județean Suceava

Informații despre Garda Națională de Mediu – Comisariatul Regional și Județean Suceava.

Program de funcționare

Programul de funcționare a instituției Garda Națională de Mediu – Comisariatul Regional și Județean Suceava.

 • luni – joi / 8:00 – 16:30
 • vineri / 8:00 – 14:00

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (5)

 1. cotos cornelia

  sunt de la Dornesti -Suceava, COTOS CORNELIA, ma numesc , am sesizat de o luna Garda de mediu, in legatura cu exploatarea balastiera a lui Ctin Galan, SC LOREDANA RADAUTI, care distruge tot in drumul masinilor lui de trafic greu, praful zilnic este de 6 7 metri, drumul comunal distrus, DN 17 are denivelari si distrugeri, am chemat telefonic G M Suceava, a venit exact dupa 10 zile, in dimineata cand a plouat ptr prima data dupa doua saptamani,n am primit nici acum nici un raspuns, conditiile sunt aceleasi, nimanui nu i pasa de nimic in tara asta

  Răspunde

 2. florin

  sunt din falticeni suceava..florin timofte..si vreau sa sesizez ca la pensiunea bucovina din malini -valeni stanisoara..nu se poate consuma apa potabila.de 6 luni de cand functioneaza aceasata.se cara apa in bidoane ptr consum si mancare..in camere ..la bucatarie nu se poate consuma apa.5 zile am suferit dureri groaznice de stomac din cauza apei potabile.

  Răspunde

 3. Claudiu Sfera

  -Sunt din Saru Dornei (Vatra Dornei).Va sesizez o urgenta: Reteaua de apa construita de locuitori in zonele Sarisor-Saru Dornei-Danesti, a fost reabilitata in vara anului trecut de catre Primarul comunei Iordache,si cu sprijinul financiar al locuitorilor. Dar Primaria a lasat pe mana unui fost consilier „specialist”,Olteanu amenajarea noilor captari a izvoarelor de la Sf.Apostoli. Din pacate cele trei bazine noi de colectare au fost amplasate in cursul raului. Concluzia apa este permanent tulbure, fie de la ploi si topirea zapezilor si mai grav de la animale si tractoarele taietorilor de lemne ! Trebuie intervenit urgent pentru mutarea celor trei bazine in afara albiei raului, si cu asistenta tehnica a specialistilor Primariei. Sunt ingineri care pot asigura lucrarile in bune condiitii. Este pacat de apa buna de izvor care ajunge contaminata prin conducte la polulatie, ceea ce poate fi si un potential focar de imbolnaviri. Este de datoria dv.,a interveni pe langa autoritatile comunale si nu numai. Sper, speram,caci vorbesc in numele mai multoir cetateni, sa intreprindeti masurile cuvenite. Cu multumiri, Claudiu Sfera

  Răspunde

 4. CMC

  Oameni buni, nu mai lasati aici mesaj pe post de sesizari. Puteti sa scrieti un e-mail pe adresa de e-mail a Comisariatului, trimiteti un fax sau eventual contactati telefonic, metoda scrisa fiind preferata pentru ca primeste numar de inregistrare si este mai usor de dovedit. Timpul legal de raspuns este de 30 de zile, ce trece peste fiind incalcare a legii. Daca aveti nemultumiri legate de modul de solutionare al cazurilor a Comisariatului Judetean puteti face reclamatie la Comisariatul General al Garzii de Mediu, de la Bucuresti.

  Răspunde

 5. Mariana

  Cum pot sa obțin o Autorizație de mediu pentru transport deșeuri pe teritoriul Europei pentru o firmă de transport din țară dar care î-și desfășoară activitatea in Spania? Ce documente î-mi trebuie?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.