Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Monitorul de Suceava

Tipul: cotidian local.
Format: tabloid (26,5 x 37.5 cm).
Număr de pagini: 32 de pagini.
Policromie: opt pagini.
Frecvenţa: șase zile / săptămână (luni – sâmbătă).
Tiraj: 8.668 exemplare (BRAT / ianuarie – decembrie 2007).
Audienţa: 26.000 CpA (SNA Focus – Target All / aprilie 2007 – martie 2008).

Director: Paul OANCEA.
Redactor-şef: Tiberiu AVRAM.

În cei 13 ani de la apariţie, Monitorul de Suceava a devenit cel mai citit cotidian sucevean, fiind şi singura publicaţie din Suceava auditată, membră a Biroului Român de Audit al Tirajelor (BRAT): Departamentul de Audit al Tirajelor (DAT), Studiul Naţional de Audienţă (SNA), Studiul de Audienţă a Traficului pe Internet (SATI).

Monitorul de Suceava şi-a câştigat primul loc în clasamentul celor mai citite publicaţii din judeţul Suceava, având în medie 26.000 de cititori pe ediţie (BRAT – SNA – aprilie 2007- martie 2008) şi un tiraj mediu difuzat (vândut) zilnic de 8.668 exemplare (BRAT – DAT ianuarie – decembrie 2007). Cititorii cotidianului sunt persoane cu o educaţie medie (55%), superioară (33%) şi primară (13%). Eşalonarea pe vârste cuprinde categorii de cititori între: 35-44 ani (26%); 45-54 ani (26%); 14-24 ani (19%); 25-34 ani (17%) şi 55-64 ani (13%).

Monitorul de Suceava se distribuie în întreg judeţul Suceava şi cuprinde toate domeniile specifice unui cotidian, toate acestea fiind detaliate în mai multe secţiuni:

 • actualitate locală şi naţională, economic, social, educaţie, sănătate, sport, fapt divers, magazin, religie, stil de viaţă…
 • rubrici diverse: Editorial, Colţul condeierului, Politica sub lupă, Problema săptămânii, Presa veche, reportaje, interviuri, cultură generală, reţeta zilei, auto…
 • rubrici de comunitate: O fotografie şi Copiii noştri, unde se publică zilnic imagini trimise de cititori

Nu în ultimul rând, paginile de Mica Publicitate conţin peste 1.000 de anunţuri, actualizate zilnic, oferind astfel cele mai complete informaţii despre imobiliare, angajări, auto, etc. din întreg judeţul Suceava. Anunţurile se pot comanda atât la sediul redacţiei şi la punctele de lucru din întreg judeţul cât şi prin SMS sau ediţia online.

Ediţia Online a cotidianului Monitorul de Suceava este cea mai accesată pagină web din judeţul Suceava, cu peste 280.000 de vizite / lună şi peste 1.580.000 de afişări / lună (conform BRAT – SATI / august 2008). Pagina îşi actualizează ediţia zilnic la ora 11:00, conţine informaţii de ultima oră actualizate pe parcursul după-amiezii, are secţiune separată de Anunţuri de Mică Publicitate unde se pot adăuga anunţuri online gratuite sau anunţuri în ediţia tipărită, se pot consulta anunţurile de mică publicitate din ediţia tipărită.

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (10)

 1. Camelia

  Desi sunt departe de tara,va citesc in fiecare zi.Va multumesc! cu voi nu ma simt singura……….La multi ani 2009!

  Răspunde

 2. bran rodica

  Nu stiu pentru cat timp o sa mai stam departe de tara noastra .nu stim daca ceva se va schimba .traim cu speranta ca va fi mai bine.multumim ca existati si ne informati de acasa
  .

  Răspunde

 3. cost mihaela

  sunt profesor la scoala ,petru musat,,Siret si as dori sa iau legatura cu dna OanaAlfonso in vederea popularizarii unor activitati culturale din orasul nostru.sunt lucruri interesante..aici se intampla si altceva nu numai acela lucruri despre care am auzit in ultima vreme

  Răspunde

 4. pop popescu

  Imi place Monitorul in afara articolelor scrise de un ziarist Paiu Florin,care se descurca mai bine la un muzeu

  Răspunde

 5. anonim

  paiu florin nu se descurca niciunde

  Răspunde

 6. catalin

  unde este situata rezervatia 12 Apostoli?

  Răspunde

 7. fan

  multumim ca existi monitorule si eu sunt plecat si in fiecare dim pot citi ce se mai intampla pe acasa

  Răspunde

 8. Verestiuc.Florin

  Buna.seara îmi puteți spune dacă ați publicat despre .Balul Bobocilor.de la lic.Samuil Isopescu.dar de ce nu ați publicat si fotografii cu ce-i ce au castigat miss si mister .ca asa este frumos .Da vedem si noi câștigătorii.va mulțumesc.daca vrei eu vă pot pune la dispoziție fotografii .va mulțumesc.

  Răspunde

 9. Popescu

  Monitorul de Suceava ,este un ziar corect si pentru toti Suceveni .va rog nu lăsați un domn cu este Managerul Rambus sa fie efectiv târât prin noroi pt ca cineva care a fost singurul …dar absolut singurul care a facut ceva pt acest Spital Județean ,sa fie aruncate pietre in el .De ce? Pentru ca a mărit salariile ,a dat prime ,fiind cam singurul Spital Județean care a acordat prime …ca a facut condiți umane de muncă …De ce medici sefi de sectie si asistentele șefe care tot timpul pozează cu zâmbetul pe buze ca totul e perfect …De ce ele pt salariu care îl au nu sunt intrebare de ce sa ajuns in aceasta situatie si de ce nu sunt circuite clare ,corecte in Spital ?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.