Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Rock FM

Frecvenţa: 107,7 FM.

25 Octombrie 2010 este o zi care va rămâne în memoria iubitorilor de rock din România, pentru că artileria grea a rockului universal se va auzi la un singur radio: Rock FM.

Gazdele noii frecvențe sunt iubitori ai genului la rândul lor, iar cu o parte dintre ei sunteți chiar familiari: Cristi Hrubaru, Mihai Georgescu (pentru prieteni – Mitză de la Bere Gratis), Alin Dincă alias Coiotu’ vocalul de la Trooper, Ionuț Scutariu și Claudiu Cirtina.

Rock FM Suceava

Crema rock-ului clasic mondial incluzând aici și cele mai iubite trupe din România se va auzi începând din 25 Octombrie 2010 pe frecvența Rock FM.

Rock FM s-a nascut din dorința de a readuce în prim plan rock-ul de foarte bună calitate, care, pe vremuri, nu foarte demult era ascultat pe viniluri sau casete de contrabandă.

Rock Fm există atât pentru foștii adolescenți rebeli care azi nu se sfiesc să meargă în costum la un concert, direct de la birou, cât și pentru tinerii care au ales muzica rock de calitate dintr-o ofertă muzicală mult mai largă decât acum 20 de ani.

Contact

Ultima actualizare:

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.