Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

EcoOptic (George Enescu)

EcoOptic vă sta la dispoziție pentru a vă răspunde la orice întrebare și a vă ajuta cu suport tehnic în vederea alegerii corecte, fie că e vorba de ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile sau rame de orice tip.

Ne mândrim cu o echipa tânără, motivată și devotată profesiei, capabilă să vă ofere consultanță, service, consultații computerizate, prestari servicii și execuții. Garantăm calitate, rapiditate, promptitudine și seriozitate.

Ochelarii sunt executați cu aparatură de ultimă generație de către opticieni profesioniști. Colaborăm cu cei mai puternici și serioși furnizori, oferindu-vă cele mai bune branduri de pe piață: Zeiss, Hoya, Essilor, Rodenstok, Bausch & Lomb, Tommy Hilfiger, Vogue, Pepe Jeans, Piere Cardin, Cacharel, Armani, Lunet, Guess, Polaroid, Replay, Timberland și multe altele.

Am pornit pe un drum al calității și al eleganței. Vă vrem parteneri de drum pe toți dintre dumneavoastră care apreciați aceste două valori, indiferent de venit sau poziție socială.

Daca ați sesizat vreodată un mic deranj al vederii, nu ezitați să ne contactați. Pentru a vă putea convinge de calitatea serviciilor oferite, vă așteptăm la EcoOptic!

Program de funcționare

  • luni – vineri / 9:00 – 17:00
  • sâmbătă / 10:00 – 13:00

Imagini

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.