Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Black Friday

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Vineri, 28 Noiembrie 2014, între orele 9:00 și 00:00, Iulius Mall Suceava te invită la Black Friday.

Prezentatori: Daniel Buzdugan și Mihai Morar. Invitați: Holograf și Ami.

Iubitorii de modă vor afla care sunt ultimele tendinţe din prezentările Motivi, Kenvelo, Janice, Nichi Cristina Nichita, Steilmann şi Jaquisse. Atmosfera va fi condimentată şi cu momente spectaculoase de dans, oferite de Boomdance, dar şi cu ritmurile celor mai talentaţi copii. În plus, sucevenii pasionaţi de shopping şi distracţie vor fi răsplătiţi cu premii cool. Trei clienţi norocoşi vor urca pe scenă pentru a fi premiaţi cu cele mai în vogă gadget-uri: iPhone 6.

Magazinele din Iulius Mall sunt hotărâte să îi întâmpine pe suceveni cu promoţii ispititoare, pentru piese vestimentare demne de coperţile marilor reviste fashion. De până la 70% este oferta Valerio Studio, iar de până la 50% este cea de la Bigotti, Nichi Cristina Nichita, Kenvelo, Onix şi Teo&Sofia. Preţuri mai mici cu până la 40% sunt la Seroussi, cu până la 30% la Steilmann, Be You, Motor, Junker, Janice şi Luxor şi cu până la 25% la Ely Alindor. H&M, C&A, Dovani, Paolo Bertolucci, Jaquisse, Terranova şi Blue´63 propun discounturi de până la 20%, iar All Seasons, America Skate şi Ghio´s Collection au oferte de până la 10%. Cei care preferă stilul sport vor putea alege articole Intersport cu până la 30% discount.

Încălţămintea şi genţile la modă sunt un „must-have” al acestui sezon. Samsonite a tăiat până la 80% din preţuri, Deichmann şi Salamander le-au înjumătăţit, la CCC sunt cu până la 20% mai mici, iar la Medea cu până la 10% mai mici.

Black Friday vor sărbători şi prichindeii. Evel Mod afişează promoţii de până la 70%, iar Dinoland şi Louise de până la 50%. Şi distracţia este ofertantă, la KidsLand prichindeii au discount de până la 30%, iar la Red Castle de până la 10%.

Iubitorii de cosmetice au ocazia să cumpere make-up şi parfumuri cu preţuri mai avantajoase cu până la 70% de la Elgon şi cu până la 30% de la Farmona şi Flormar. Pro Beauty Shop va avea discounturi de până la 25%, iar Sephora şi Mystical de până la 20%. Bijuterii şi accesorii glamour, cu oferte de până la 50%, îi vor aştepta pe clienţi la Eclipse, iar cu până la 20%, la Sabrini şi Janette.

Pentru cei care vor să îşi pregătească locuinţa pentru sărbători, Deco Center şi Top Shop au promoţii de până la 70%, iar Your Home, Your Style de până la 20%.

Dacă preferă cărţile bune sau caută cadouri pentru persoanele dragi, sucevenii sunt aşteptaţi la Cărtureşti şi Best Start Promotion, unde vor găsi articole cu preţuri mai mici cu până la 20%.

Pentru pauza dintre sesiunile de shopping, clienţii sunt invitaţi la restaurantele şi cafenelele din Iulius Mall Suceava, care s-au pregătit pentru Black Friday cu meniuri şi preparate pe gustul tău, promoţionale. Discounturi demne de o petrecere dedicată cumpărăturilor sunt şi pentru servicii, de până la 50%.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.