Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

City Jam 2010 / Ștefan Bănică Junior și Dezbrăcatu

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010, începând cu ora 18:00, Iulius Mall Suceava te invită la a doua ediție a Concursului Național de Street Dance City Jam 2010.

Invitați speciali: Ștefan Bănică Junior și Dezbrăcatu.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Clubul de Dans Sportiv Boom Dance.


Peste 50.000 de clienți la aniversarea a doi ani de Iulius Mall Suceava

Sărbătorirea a doi ani de Iulius Mall Suceava a coincis cu unica noapte din an când prețurile sunt mai mici decât ziua şi a atras peste 50.000 de clienţi. Prima ediție din Suceava a maratonului de shopping și distracție marca Iulius Mall – Veniți la miezul nopții – a stat sub semnul strălucirii și misterului specific unui carnaval, un veritabil carnaval al promoţiilor răsplătit cu mii de premii instant şi tombole din oră în oră, muzică și atmosferă de cea mai bună calitate.

Goana după promoții (cu discount-uri până la 80%) i-a cuprins nu doar pe suceveni, dar și pe clienții din localitățile învecinate (Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Botoșani, Rădăuți și Târgu Neamț), care au venit la Iulius Mall Suceava și pentru a se delecta cu splendidul joc de artificii, recitalul live Ștefan Bănică Jr., dansurile de menuet, parada costumelor de carnaval, prezentările de modă, a-şi încerca norocul la cele 7 tombole ale serii și a primi premiile care au depășit 10.000 euro.

Amfitronul de la fiesta promoțiilor a fost îndrăgitul comic Cătălin Dezbrăcatu’, care i-a amuzat și provocat la concursuri pe cei aflați în mall și i-a răsplătit pe cei mai harnici cumpărători cu 3 LCD-uri SAMSUNG și 4 mini-frigidere Coca Cola. În 7 ore de carnaval, clienții Iulius Mall au primit 2.000 de premii instant (torturi, șampanii și răcoritoare Coca Cola), precum și cecuri de cumpărături de 40, 70 și 100 lei.

Vizitatorii au primit măști de carnaval, iar cei care au devenit fani Iulius Mall Suceava pe Facebook au fost răsplătiți cu brățări multicolore, ochelari fashionable și sticle Coca Cola 1L. Marele premiu pus în joc la tombola Facebook a fost un MP3 PLAYER, câştigat de Florin Moldovan. Sâmbătă, 20 noiembrie 2010, la ora 1 noaptea când s-a încheiat Carnavalul Promoțiilor, Iulius Mall Suceava avea 708 fani pe Facebook! Evenimentele și ofertele celor 4 mall-uri Iulius (din Iaşi, Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava) sunt căutate de clienți și în mediul on-line, acestea având, până în prezent, 13.370 admiratori pe Facebook.

Veniți la miezul nopții este un eveniment cu tradiție în mall-urile Iulius. În 10 ani de la lansare, toate edițiile au avut nu doar trafic impresionant, dar și vânzări peste estimări. Primul astfel de eveniment din Iulius Mall Suceava a înregistrat vânzări record, de la dublu până la de 5 ori mai mari comparativ cu o zi normală de cumpărături. Tema din acest an, Carnavalul Promoțiilor, modul în care a fost ornat mall-ul, generoasa ofertă de distracţie şi mai ales promoţiile foarte bune i-au bucurat pe clienţii noştri>>, a precizat Elvis Marcu, Shopping Center Manager. Iulius Mall Suceava pregăteşte în continuare cele mai bune oferte de shopping şi de petrecere a timpului liber!

Pentru prima dată în România, compania Iulius Group – cel mai mare operator național de centre comerciale de tip mall – a organizat simultan, în noaptea de 13 noiembrie 2010, campania de marketing Veniți la miezul nopții. Peste peste 250.000 de clienți au venit în Iulius Mall Iași, Timișoara și Cluj-Napoca și au făcut cumpărături de mai bine de 3 milioane euro.

Fotografii

Poze realizate de Petru PALAMAR.

Pentru a afla ultimele noutăţi din Suceava, adaugă pe Yahoo! Messenger ID-ul nostru, OrasulSUCEAVA.

Publicitate

Comentarii (4)

 1. katy

  rectific: :) fotografii de la eveniment nu postati???

  Răspunde

 2. Dora

  multumim pt poze :D unde am putea gasi mai multe poze? cine a facut pozele …? un id un mail ? va rog … va multumesc …

  Răspunde

  • ArTiStul

   Singurele fotografii sunt cele afișate mai sus. Mulțumim și noi pentru mulțumim.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.