Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Expo Tuning

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 1-6 Februarie 2010, Shopping City Suceava şi Fritz4Tuning te invită la Expo Tuning.

Autoturismele prezentate vor oferi sucevenilor posibilitatea să descopere ce se poate realiza, cu o intervenţie autorizată, în domeniul puterii motoarelor, a designului interior sau exterior şi al instalaţiilor de sonorizare pentru autoturisme.

Tuningul auto nu înseamnă neaparat schimbarea aspectului maşinii în ceva foarte agresiv, o masina umflată cu praguri, prize de aer, spoilere, eleroane exagerate. Fie că aleg modificarea exteriorului sau interiorului, oferindu-i o tentă mai sportivă sau mai extravagantă, creşterea puterii motorului prin diverse mijloace sau un sound mai puternic, toţi au o pasiune comună: maşinile.

Vedetele Expo Tuning Shopping City Suceava sunt un Nissan 350 Z GTT şi un Porsche Boxster S, membre ale Clubului GTT Racing Braşov. Maşinile sunt spectaculoase atât prin designul exterior şi interior, cât şi prin modificările de performanţă. Categoria Car–Audio este reprezentată de un Renault Clio, cu un sistem audio ce produce 150 de decibeli şi un Seat Leon, ce a câştigat numeroase premii la categoria Best Sound Sistem. Câştigătoare la categoriile Best Exterior la numeroase concursuri de profil sunt Opel Tigra (Botoşani) şi BMW E60 (Suceava).

1-6 Februarie 2010 » Expo Tuning

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.