Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Expoziție de păsări exotice

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 10-18 Noiembrie 2015, între orele 9:00 – 21:00, Shopping City Suceava te invită să vizitezi expoziția de păsări exotice.

Vino să admiri pentru prima dată într-un centru comercial din Suceava, peste 15 specii din colțuri diferite ale lumii, exemplare rare precum papagalul ara ararauna, livingstone`s turaco, papagalul Jako sau mierla indiană, cu un penaj multicolor și caracteristici spectaculoase! Atât copiii, cât şi adulţii, sunt invitați să descopere lumea păsărilor și să învețe lucruri noi despre trăsăturile unice ale viețuitoarelor prezente în expoziție.

Printre exemplarele prezente în cadrul expoziției, sucevenii vor putea admira numeroase specii de papagali, păsări exotice de baltă sau de munte, printre care se numără: papagalul cacadu, aratinga soarelui, marele Patagonia, ara coleoptera, pennant, agapornis personata, electus etc. Păsări cântătoare sau vorbitoare, cu o coloristică uimitoare, care trăiesc în pereche sau se pot acomoda ușor într-o familie, toate pot fi descoperite la Shopping City Suceava. În plus, ca o surpriză pentru cei mici, în cadrul expoziției vor putea fi admirate și două maimuțe sociabile și jucăușe, care vor anima atmosfera pentru cei prezenți.

Expoziția este organizată în colaborare cu Dorin Șoimaru, un mare iubitor de animale, care adăposește circa 400 de exemplare de animale exotice la „Colțul Zoologic” din Ilișești. Deși este privată, Grădina Zoologică Șoimaru se bucură de prezența a sute de animale, multe dintre ele exotice și neobișnuite, din America Centrală, America de Sud, Europa, Africa sau Australia.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.