Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Festivalul Național de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „VOCI DE ÎNGERI”

Data
Access
gratuit
Loc
Teatrul Municipal Matei Vișniec

În perioada, 31 Martie – 1 Aprilie 2018, zilnic între orele 9.30 – 21.00, Teatrul Municipal “Matei Vișniec” din Suceava te invită la Festivalul Național de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „VOCI DE ÎNGERI”.

Festivalul Național de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „VOCI DE ÎNGERI” este un concurs de interpretare care are ca scop promovarea creației și artei interpretative, descoperirea și promovarea copiilor și tinerilor talentați în interpretarea muzicii ușoare (pop) specifice vârstei, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine între copii și tineri de vârste apropiate, dorindu-se a fi și prilej de bucurie, întâlnire, cunoaştere şi prietenie între participanţi.

Organizatorii își propun drept scop promovarea muzicii uşoare, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative în vederea plasării lor în elita muzicii uşoare româneşti şi internaţionale. Juriul de prestigiu este compus din: Mihai Alexandru – compozitor, Luminița Anghel – interpretă, Tudor Turcu – interpret, Claudiu Bulete – compozitor și Marcel Iorga – compozitor.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.