Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Luna Amară

Data
Loc
Discotheque Vox Suceava

Discotheque Vox Suceava se reinventează! De acum încolo te va întâmpina în fiecare săptămână cu cântari live şi bere pentru toate buzunarele.

Vineri, 29 Mai 2009, începând cu ora 21:00, în Discotheque Vox Suceava te invită la lansarea albumului (2009) Luna Amară – Don’t Let Your Dreams Fall Asleep.

Un nou concert Luna Amară a avut loc în Discotheque Vox, vineri, 29 mai, mai spre asfinţit. Nu au mai venit singuri de data aceasta ci au adus cu ei un nou set de 12 piese „proaspete”, abia scos din cuptorul facerii cu o faţă foarte bine lucrată şi botezat sugestiv „Don’t let your dreams fall asleep”.

Cu piese de pe noul album au şi început concertul în jurul orei 21, în faţa lor, o mare de oameni mişcându-se pe ritmurile muzicii.

Trebuie să recunosc că noul stil abordat de trupă este la fel de bine primit de către fani şi, de ce nu, îi prinde de minune! Maturitatea în instrumental mi se pare de-a dreptul genială şi totul capătă un aer intim şi plăcut de ascultat. Trupa a cântat piese de pe noul album iar spre sfârşit s-a întors în trecut şi a încântat publicul cu piese bine ştiute printre care „Gri Dorian” sau (veşnicul şi nestinsul) „Roşu Aprins”, piese cântate din toţi plămânii şi toată inima de fanii care se dezlănţuiau în faţa scenei. Aţi observat că dacă închideţi ochii şi doar ascultaţi e ca şi cum v-aţi ridica deasupra greutăţilor şi plutiţi în nori de muzică?

Ceea ce mi-a plăcut a fost piesa „Folclor” susţinută de imagini proiectate a unui „popor detergent încuiat în televizor”. Este trist că oricât ar încerca „mai marii” să mascheze şarada de realitate, ea iese la iveală singură, aşa cum e inevitabil să pui apă la fiert şi să încerci să o acoperi cu un capac ca să nu scoată bulbuci.

Seara de 29 mai a fost una specială şi, conincidenţă sau nu, Luna Amară s-a nimerit să vină în Suceava la un an fără o zi după primul lor concert din mai 2008. M-am ales cu o seară de muzică bună şi pentru că nu puteam marca altfel evenimentul, l-am datat în istorie cu ajutorul lui Mihnea care mi-a dat un nou autograf pe alt abonament (îl mai am şi pe cel din 2008) care zice aşa „Libertate şi iubire..din nou..pentru totdeauna”.
Într-adevăr, libertatea şi iubirea sunt două părţi care nu pot lipsi din sufletul nostru şi mesajul -să nu ne lăsăm visele să moară, ar trebui să fie mereu în mintea noastră.

La sfârşit promit un interviu cu băieţii (în zilele viitoare) şi transmit acelaşi mesaj :”Don’t let your dreams fall asleep” că altfel s-ar putea să moară în somnul minţii tale şi sufletul tău nu va fi decât o haină cu petice şi ochii tăi vor fi închişi căci vei privi prin ochii altcuiva.

Anca VASILENIUC

Promo

Comentarii (2)

  1. Gabi

    Ceva poze? :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.