Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Mă mut la mama

Data

Atenție: evenimentul s-a anulat!

Marţi, 27 Aprilie 2010, Club Babylon Suceava te invită la spectacolul de teatru Mă mut la mama de Andreas Petrescu şi un pic Gabriel Fătu.

Doi fraţi, cu vârste apropiate de 30 de ani, unul părăsit de soţie, iar celălalt înşelat de iubită, hotărăsc să se reîntoarcă acasă la mama, pentru a continua să traiască partea cu copilăria. Mama, văduvă fiind, deşi e singură în casă, are un iubit. L-a cunoscut la facultate, mama e… stundetă! Când apar băieţii acasă, apar şi conflictele. În primul rând apar gelozii pe dormitor, fiecare are senzatia că mămica îl iubeşte mai mult pe celălalt, iar ideea că mama are un iubit, că şi ea are dreptul la dragoste, la viaţă, e de neconceput, în mintea celor doi: mama este mamă. Şi atât!

O comedie tristă, o poveste veselă, optimistă, dar cu accente tragice, o bucăţică ruptă din viaţa de familie a noastră, a tuturor, despre ceea ce ar putea însemna o familie fericită. Sau, drumul spre idealitate atunci când speranţa te învaţă să trăieşti frumos şi să te bucuri de fiecare clipă! Multe răsturnări de situaţie, fiecare încearcă să îşi marcheze teritoriul, dar, de fiecare dată, cu răbdare şi toleranţă, cu nervii întinşi, dar şi cu mult umor, totul se poate rezolva….

Scenografia: Iuliana Gherghescu. Regia: Gelu Colceag. Distribuţia: Adriana TRANDAFIR (mama), Andreas PETRESCU (Andrei – fratele mai mare) şi Gabriel FĂTU (Gabriel – fratele cel mic).

Compania de teatru D’AYA, binecunoscută pentru activitatea ei de zece ani, are ca presedinte onorific pe Pascal Bruckner şi îşi desfăşoară activitatea în mod special din 2006 în Lăptăria lui Enache şi pe terasa La Motoare. Producţiile regizate şi adaptate de Chris Simion ca Dragostea dureaza 3 ani, Hell, Oscar şi tanti Roz, Iubire confort 2 sunt printre piesele jucate şi susţinute de Trustul Academia Caţavencu.

Publicitate

Comentarii (3)

 1. fedorsky

  cat e biletul? si de unde facem rost de el?

  Răspunde

  • ArTiStul

   Biletul se va putea procura de la intrare. Când se va stabili un preţ o să-l publicăm. Ţine aproape!

   Răspunde

 2. Giany

  marti 27 aprilie2010 , dar ora?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.