Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Marché de Noël

Data
Access
gratuit
Loc
Casa Prieteniei

Miercuri, 2 Decembrie 2015, începând cu ora 18:00, Casa Prieteniei Suceava te invită la evenimentul intitulat Marché de Noël.

Marché de Noël este titlul activității pregătite de elevi ai Colegiului Național de Informatică “Spiru Haret”, Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară, Colegiului Tehnic “Al. I. Cuza” din municipiul Suceava, coordonați de prof. dr. Aura Mihoc, prof. Bianca Gvinda, prof. Mihaela Serban și pr. prof. dr. Cristian Mihoc.

Aceștia vor organiza un “Târg de Crăciun” în scop caritabil, oferind invitaților recitaluri de colinde în limba franceză, o expoziție de obiecte confecționate manual, create în spiritul sărbătorilor de iarnă, felicitări, globuri, îngerași în tehnica quilling-ului, ornamente din materiale reciclabile (hârtie, lemn, material plastic ) precum și produse de patiserie.

Activitatea are o importantă componentă socială, adresându-se și copiilor din medii defavorizate și are ca scop facilitarea accesului acestora la activități culturale. Obiectele confecționate de elevii celor trei Colegii vor putea fi cumpărate în cadrul “Târgului de Crăciun”, iar banii obținuți din vânzarea acestora vor fi donați copiilor Centrului Social de Zi “Sf. Vineri” din municipiul Suceava.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.