Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Phoenix Cup – Baschet 3 x 3

Data
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 3-4 Iunie 2017, Shopping City Suceava te invită la campionatul de baschet Phoenix Cup – Baschet 3 x 3.

Ajunsă la a IV – a ediție consecutivă, campionatul de baschet este din nou atracția verii pentru pasionații de sport.

Phoenix Cup, competiția care a adunat peste 300 de participanți și peste 3500 de spectatori la edițiile anterioare va debuta pe terenurile din parcarea Shopping City Suceava în data de 3 iunie 2017 incepand cu ora 9:00, unde echipe de 5 vs 5 de la categoriile sub 10, sub 12 si sub 14 ani masculin si feminin şi va continua pe 4 iunie 2017, pentru categoriile OPEN si sub 18 ani. Doua zile pline de bascket.

Evenimentul va cuprinde pe lângă competiția de baschet și concursuri de aruncări libere, aruncări de 3 puncte si slam dunk, la care pot participa atât sportivii înscriși în campionat cât și spectatorii. Si asta nu e tot, pe lângă competiţia de bascket publicul este invitat să participe la concursuri de skate, role, BMX şi Kendama, precum şi activităţi de badminton, aruncări la coş şi tir cu arcul organizate de voluntarii Asociaţiei New York Crew Suceava.

Premii pentru locurile I, II, III de la categoriile Open si Sub 18 ani in valoare de 3.000 lei plus vouchere de cumparaturi in valoare de 100 lei oferite Shopping City Suceava. Valoarea totala de premii -8000 lei.

Competitia va fi arbitrata de arbitri oficial Federatia Romana de Baschet
Parteneri: Primăria Municipiului Suceava şi Consiliul Local Suceava Shopping City Suceava, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Suceava, Decathlon, Asociaţiei New York Crew Suceava, Carrefour Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.