Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Preselecție Elite Model Look România 2010

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

După o vară plină, în care Agenţia Face2Face a organizat în întreaga ţară castinguri pentru finala naţională a celui mai prestigios concurs de modele din lume – Elite Model Look – a venit rândul Moldovei să dea startul înscrierilor. Astfel, în perioada 30 August 2010 – 4 Septembrie 2010, la Iulius Mall Suceava se vor organiza înscrieri şi preselecţii pentru faza naţională a concursului, care va avea loc la Bucureşti, la sfârşitul lunii septembrie.

La castinguri pot participa tinerele cu vârsta cuprinsă între 14 şi 21 ani, înălţimea între 1,72- 1,80 m şi cunosc cel puţin o limbă străină, experienţa în modeling nefiind o condiţie necesară. Juriul, format din celebrităţi şi specialişti în domeniul beauty, va puncta frumuseţea, inteligenţa, spontaneitatea, stilul şi personalitatea bine conturată a fiecărei candidate. Înscrierile au început la Centrul Info în Iulius Mall, iar castingurile vor avea loc, pe 4 Septembrie 2010, în zona Atrium.

Competiţia naţională va desemna reprezentanta României la finala modială Elite Model Look 2010, care se va desfăşura, în luna noiembrie, în Shanhai, China, finală cu premii de peste 325.000 dolari.

Agenţia Face2Face Models Management este deţinătoarea exclusivă a licenţelor Miss World în România (începând cu anul 1999) şi Elite Model Look (din 2006). Agenţia Elite este numărul unu în lume: reprezintă peste 750 modele şi înglobează 36 de agenţii pe celetoate continentele. Înfiinţată la Paris în 1972, Agenţia Elite a lansat top modelele lumii: Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Tatjana Patiz, Linda Evangelista, Karen Mulder.

Publicitate

Comentarii (1)

  1. daniela

    mereu mi-a plaqt modelingul….. shi sper….. k poate intr-o zi o sa ajung shi eu

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.