Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Regal Vienez

Data
Access
150 / 170 lei
Loc
Casa de Cultură a Sindicatelor

Sâmbătă, 7 Decembrie 2024, începând cu ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava te invită la un Regal Vienez.

INSTRUMENTIȘTI DIN DOUĂ ORCHESTRE CELEBRE DIN EUROPA
ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA, una dintre cele mai celebre orchestre din Europa a fost aplaudată pe marile scene de operă și filarmonice din toată lumea. Este deajuns să amintim câteva scene de tradiție: Brucknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica din Bregenz), Brunnenhof der Residenz Munchen (Palatul Imperial din Munchen),Palatul Hofburg din Viena, Stadthalle Viena, Meistersingershalle Nurnberg, Kasemattenbuehne Graz, etc.

Recunoașterea orchestrei este dată și de colaborările cu mari nume ale liricii mondiale, soliști și dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera de Stat din Viena, etc.

Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiana li se alatură și artiști instrumentiști din ORCHESTRA OPEREI VOX, cunoscută și apreciată la nivel național și internațional. Este un concept nou in România când artiști instrumentiști din două orchestre de prim rang din Europa își dau mâna pentru a oferi publicului seri memorabile și experiențe muzicale unice.

De altfel, cele două orchestre, au fost invitate anul acesta la cel mai mare festival de opera din Asia, “Borneo Opera Festival” în calitate de orchestre oficiale, chiar de către guvernul din Malaezia.

DIRIJOR ROMÂN CU RECUNOAȘTERE INTERNAȚIONALĂ ȘI SOLIST VIOLONIST INVITAT PE TOATE MARILE SCENE ALE LUMII
Conducerea muzicală a spectacolului va fi asigurată de tânărul dirijor și solist violinist BOGDAN COSTACHE și, astfel, soliștii și instrumentiștii invitați din Viena,Italia, Elveția ,Germania, vor evolua sub bagheta unuia dintre cei mai talentați conducători de orchestra ai tinerei generații, născut în România! Prezența lui BOGDAN COSTACHE în programul REGALULUI VIENEZ din acest an se datorează dumneavoastră, publicului spectator care îl indragiți deja atat de mult si v-ați arătat impresionați de prestația lui, dorindu-vă să-l revedeți cât mai curând. Astfel, spectacolul va fi unul interactiv, dirijat “cu vioara în mâna” după modelul lui JOHANN STRAUSS sau, mai nou, al lui ANDRE RIEU.

Ca si in spectacolul „Trei 3 Tenori Italieni” in care v-ați bucurat de frumoasele piese cântate la vioara de BOGDAN COSTACHE și în REGALUL VIENEZ v-am pregătit multe surprize solistice interpretate la vioara, alături de orchestră, de BOGDAN!

SPECTACOLUL VA FI DESĂVÂRȘIT DE CORUL ȘI BALETUL OPEREI VOX
Membrilor orchestrei li se adaugă ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX cu momentele mult așteptate de valsuri, polci, can-can, într-o coregrafie efervescentă și antrenantă, astfel încât veți fi poftiți la dans de însăși orchestrele noastre și balerinii noștri, prin celebrul “Alles Walzer!”

Frumoasele Colinde și Cântece de Crăciun vor străluci și prin vocile CORULUI OPEREI VOX. Si in acest an vă veți bucura si de colindele noastre tradiționale românesti.

Atmosfera și spiritul vienez vă vor cuceri încă de la intrarea în sala de spectacol și vă vor rămâne în suflet ca o amintire vie pentru Crăciunul și Anul Nou ce vor urma. Dacă nu puteți ajunge la concertele de Crăciun și Anul Nou de la Viena, aducem noi spiritul vienez în orașul dumneavoastră prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman și multe, multe alte surprize muzicale și coregrafice.

Soliștii invitați din Austria, Italia și Elveția vor fi prezetați în următoarele săptămâni, așa încât surprizele să se țină lanț!
În fiecare an vă surprindem cu un nou repertoriu, noi invitați speciali și coregrafii spectaculoase astfel încât fiecare REGAL VIENEZ să rămână unul memorabil

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.