Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Salonul Internațional de Artă Fotografică Bucovina – Mileniul III și Festivalului Internațional de Diaporamă Digitală

Data
Loc
Muzeul de Istorie Suceava

Joi, 1 Octombrie 2009, începând cu ora 11:00, la Muzeul de Istorie Suceava, vor avea loc vernisajele a doua expoziţii. Este vorba despre cea de a VII-a ediţie a Salonului Internaţional de Artă Fotografică Bucovina – Mileniul III, tematică liberă şi jurnalism, şi a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Diaporamă Digitală.

Salonul fotografic reuneşte 125 de artişti din 30 de ţări cu 149 de lucrări admise din 670 de lucrări trimise şi este încununată cu 22 de premii acordate de FIAP (Federaţia Internaţionala a Artiştilor Fotografi) şi UAFB (Uniunea Artiştilor Fotografi din Bucovina).

În cadrul Festivalului Internaţional de Diaporamă Digitală vor fi prezentate nouă diaporame realizate de 16 artişti din zece ţări şi se acordă cinci premii.

Datorită calităţii deosebite a lucrărilor expuse, de trei ani consecutiv, catalogul manifestării este cotat cu cinci stele de către FIAP.

Organizatori: Consiliul Judeţean Suceava / Complexul Muzeal Bucovina / Centrul Cutural Bucovina / Uniunea Artiştilor Fotografi din Bucovina

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.