Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

SOS – Poluarea electromagnetică – spațiul de muncă și calitatea vieții

Data
Loc
Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV)

Joi, 14 Aprilie 2016, începând cu ora 18:00, Universitatea Ştefan cel Mare Suceava (USV) te invită la conferința intitulată SOS – Poluarea electromagnetică – spațiul de muncă și calitatea vieții.

Conferinţa face parte din Campania naţională de informare lansată de Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România şi a fost realizată la iniţiativa Facultății de Științe Economice și Administrație Publică și a masteranzilor de la programul AFRUO – Administrarea și Formarea Resurselor Umane din Organizații.

La fel ca în toate acţiunile sale, prin această campanie APC România îşi asumă misiunea să aducă la cunoştinţa consumatorilor informaţii despre utilizarea cu precauţie a tehnologiilor moderne de prelucrare şi transmitere a informaţiilor, care se bazează pe câmpuri electromagnetice artificiale.

Invizibilă şi intangibilă, poluarea electromagnetică se intensifică constant şi ne afectează viaţa. România nu are încă un cadru legal bine definit precum în alte ţări europene, care să reglementeze cel puţin amplasarea antenelor GSM şi utilizarea Wi-Fi în instituţii de învăţământsau spitale. Persoanele care lucrează în spaţii expuse permanent la câmpuri electromagnetice sunt cele mai vulnerabile.

Există soluţii simple şi practice care pot înclina pozitiv balanţa raportului beneficiu-risc. Depinde doar de noi să aplicăm «Principiul Precauţiei», recomandat de UNESCO încă din 2005, singurul garant eficace al unei sănătăţi optime la nivel global şi personal.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.